Tuesday, January 15, 2013

Το μέγα φιάσκο της Λίστας Λαγκάρντ!!!


Τελικά, είναι αστεία η όλη υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ... Το θέμα που θα έπρεπε να μας απασχολεί πλέον είναι κατά πόσο το κράτος μπορεί να στριμώξει αυτούς τους ανθρώπους, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται σ' αυτή την περιβόητη λίστα και να εισπράξει χρήμα!!!! Αλλά όλοι ήθελαν να "παίξουν" πολιτικά παιχνίδια στριμώχνοντας τον Παπακωνσταντίνου, τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο και όποιον άλλον έβρισκαν μπροστά τους. Μαθαίνουμε λοιπόν, ότι η βουλευτίνα Διώτη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανιψιά του Ιωάννη Διώτη. Διαπιστώνεται ότι ο Διώτης δεν μας τα είχε πει και τόσο καθαρά και ξάστερα και αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε την εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ στην όλη υπόθεση.
  • ...........................
Για να δούμε τη νέα τροπή που παίρνει η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, έπειτα από την υποβολή γραπτού υπομνήματος από την πλευρά του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, στους οικονομικούς εισαγγελείς, Πεπόνη και Μουζακίτη. Ο Διώτης ισχυρίζεται πως δεν προέβη σε αλλοίωση του USB Stick (στικ), όπου περιεχόταν η επίμαχη λίστα, ζήτησε από κατονομασμένη συνεργάτιδά του να αντιγράψει το USB Stick, με στόχο τη δική του ενημέρωση για να ενημερώσει τον τότε νέο υπουργό Οικονομικών, Βενιζέλο. Υποστηρίζει πως ζήτησε απο την συνεργάτιδά του να καταστρέψει το ένα απο τα δύο στικάκια, μετά την αντιγραφή.
  • ...........................
Όλα αυτά είναι ελαφρώς περίεργα και οπωσδήποτε περίεργη η λειτουργία του Διώτη. Ας μην ξεχνάμε και την "εμπλοκή" του δημοσιογράφου Βαξεβάνη. Εκείνο πάντως, που ψυχανεμίζομαι είναι ότι η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ θα αποδειχθεί μέγα φιάσκο και θα την θυμόμαστε σαν ένα ακόμη ανεξιχνίαστο περιστατικό στον πολυτάραχο βίο της νεαρής μας δημοκρατίας, που είχε την ατυχία να την διαφεντεύουν πολιτικοί με ελάχιστο μυαλό, με πολλή πονηριά, ανέμπνευστους, χωρίς οράματα...
  • ...........................
Αλλά θα φέρνουμε στο μυαλό μας και τους ανόητους δημοσιογράφους που το στενό μυαλό τους εγκλωβίστηκε σ' ένα στικάκι και δεν μπόρεσαν να δουν μακρύτερα. Όλα τόσες μέρες περιστρέφονται περί το... στικάκι, πού, πώς, πότε, και διάφορες άλλες ανόητες, αφελείς και εν πολλοίς άχρηστες απορίες και ερωτήσεις. Θα μπορούσαν να έχουν πάψει προ πολλού ν' ασχολούνται με τον Παπακωνσταντίνου, αφήνοντας τη διαδικασία (προανακριτική, εξεταστική, ποινική κ.λπ.) να πάρει το δρόμο της. ΓΙΑΤΙ δεν αναζητούν τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα, γιατί δεν τα ψάχνουν, αν είναι νόμιμοι οι λογαριασμοί τους, αν έχουν πληρώσει τους φόρους τους κ.λπ. Φτάσαμε στο σημείο, οι ανακριτές να καλούν τις ξαδέρφες του Παπακωνσταντίνου για να γελάσει ο κάθε πικραμένος.
  • Τώρα ΓΙΑΤΙ δεν καλούν την βουλευτίνα Διώτη του ΣΥΡΙΖΑ που πιθανολογείται ότι έχει κάποια σχέση με την υπόθεση;;;

No comments: