Sunday, January 13, 2013

Οι κωλοτούμπες και τα όνειρα του Τσίπρα....


  • ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΘΙΚΟ ΠΡΩΤΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ!!!

ΚΑΠΟΤΕ μίλησε ο Παπανδρέου για τη διαφθορά στο ελληνικό κράτος και έπεσαν όλοι να τον φάνε! Ακόμη και τώρα αναφέρονται σ' αυτό, με το σκεπτικό ότι... μας διέσυρε στο εξωτερικό!!!! Αλλά φυσικά ο Παπανδρέου έκανε μια εκτίμηση που αποτύπωνε την θλιβερή πραγματικότητα.
  • ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!
Την εκτίμηση ότι η λίστα Λαγκάρντ «δεν κρύφτηκε τυχαία από το διεφθαρμένο ελληνικό πολιτικό προσωπικό», αλλά και «η ευρωπαϊκή ηγεσία δεν άφησε τυχαία ανεξέλεγκτη την ελληνική πολιτική ηγεσία να προστατεύει τους εκλεκτούς της», με αποτέλεσμα «η ελληνική πλευρά να μην διαπραγματευτεί στα σοβαρά τους όρους και τους στόχους του μνημονίου» εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, σε ομιλία του στο Βερολίνο. 
  • Βγαίνει ο Τσίπρας στο εξωτερικό και καταφέρεται κατά του "διεφθαρμένου ελληνικού πολιτικού προσωπικού"!!! 
Αυτό τι είναι, αστεία, γελοία και θλιβερά ανθρωπάκια του ΣΥΡΙΖΑ;;; Δικαιούται ο Τσίπρας να περιφέρει την αθλιότητα της σκέψης του εδώ κι εκεί, κατηγορώντας τους συμπατριώτες του για να κερδίσει το χειροκρότημα των ομοϊδεατών του;;;

Αλλά ο άνθρωπος έχει κάνει τόσες κωλοτούμπες που πλέον έχει ξεπεράσει και τον μυθικό Πρωτέα. Αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα για να γίνει αρεστός. Τον Σόιμπλε αυτός και τα στελέχη του τον έχουν περάσει από γενεές δεκατέσσερις και του έχουν σούρει τα μύρια όσα. Ωστόσο ήρθε η στιγμή που του ζήτησαν ένα ραντεβού!!! Κι αυτό έγινε διότι «είναι επιβεβλημένο να υπάρξει μια ομαλοποίηση των σχέσεων» ανάμεσα «στην αξιωματική αντιπολίτευση της Ελλάδας με τον θεσμικό της ρόλο» και της κυβέρνησης της Γερμανίας, μιας χώρας που διαδραματίζει «καθοριστικό ρόλο στις ευρωπαϊκές και ελληνικές εξελίξεις»!!!
  • Α, ρε Τσίπρα! Θέλεις να μας πεις ότι ξύπνησες... 
  • Ναι, αλλά δεν μας είπες τι όνειρο είδες;;;
[Ανυπομονώ να δω τη φωτογραφία, όπου ο Τσίπρας θα σκύβει για να χαιρετίσει τον Σόιμπλε...]

No comments: