Friday, January 11, 2013

Το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ σχοινί που σφίγγει τον λαιμό μας!!!


  • ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ...

"Θεωρώντας πλέον βέβαιο οι του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα καλπάσουν στις εκλογές και θα σχηματίσουν κυβέρνηση, άρχισαν από τώρα να συμπεριφέρονται ως ένα συνηθισμένο αστικό κυβερνητικό κόμμα. Έκλεισαν συνάντηση με τον κ. Σόιμπλε, τον άνθρωπο που έως τώρα κατέκριναν για την επιμονή του στην αυστηρή εφαρμογή του μνημονίου, προφανώς θέλοντας να συζητήσουν με τον Γερμανό το μέλλον της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας. Από τώρα, είπαν πολλοί βουλευτές στη Βουλή, οι του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να συμπεριφέρονται ωσάν να είναι στην κυβέρνηση. Λες και ο κ. Σόιμπλε είναι άνθρωπος που ξεχνάει εύκολα ή αλλάζει αμέσως ιδέες ανάλογα με ποιον συνομιλητή έχει..." (Το Βήμα)
  • Οι κρατούμενοι που απέδρασαν από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, δικαιώθηκαν από το δικαστήριο για "ανθρωπιστικούς" λόγους... 
  • Στο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) που δημιουργήθηκε από το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού ο Θάνος Μικρούτσικος, μπήκε λουκέτο από την κυβέρνηση της Δεξιάς προφανώς στο πλαίσιο της κατάργησης φορέων και οργανισμών του στενότερου και του ευρύτερου δημοσίου...
  • Την ευθύνη για το μπαράζ των εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια έξω από τα σπίτια πέντε δημοσιογράφων, τα ξημερώματα της Παρασκευής σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, αναλαμβάνουν δύο πρωτοεμφανιζόμενες οργανώσεις, οι «Κύκλοι Παραβατικών/ Πυρήνας Εραστές της Ανομίας» και η «Μαχόμενη Μειοψηφία», με ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Indymedia Athens.
  • Μείωση των θέσεων εισακτέων φέρνει το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για συγχωνεύσεις περίπου 130 τμημάτων πανεπιστημίων και ΤΕΙ. 
  • Άλλος ένας αστυνομικός κατηγορείται για εμπλοκή στο πολυμελές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες μέρες, ύστερα από γιγαντιαία επιχείρηση τής ΕΛ.ΑΣ. σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο. Αυτήν την φορά πρόκειται για αξιωματικό τής δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.
  • Συνελήφθησαν χθες και σήμερα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δεκαέξι (16) ημεδαποί για οφειλές προς το Δημόσιο
  • Μαυραγάνης: «Μείωση φόρων όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν»! [σσ: Δηλαδή, του αγίου... ποτέ!]
Παράξενες ειδήσεις!!!!

Ζούμε σε μια εποχή συνωστισμού ανοησίας, εποχή μαζοποιημένη, που για να υπάρξεις, να πιάσεις λίγο τόπο, να σηκώσεις το κεφάλι σου στην επιφάνεια, κινδυνεύεις να το χάσεις μέσα στην παραζάλη της αμάθειας, της ημιμάθειας, της θρασύτητας, της ασυδοσίας, της ανομίας και της παρανομίας, αλλά και της πολιτικής εκείνων που κυβερνούν την ελληνική κοινωνία, και εκείνων που φιλοδοξούν να την διορθώσουν!
  • ..........................
Διαπιστώνει κανείς ότι η μεγάλη λαϊκή μάζα εκπαιδεύεται σ’ ένα άλλο σχολείο που δεν έχει πολλά ενδιαφέροντα για τα προβλήματα της αγωγής και του πνευματικού πολιτισμού, οι ευαισθησίες έχουν στομώσει, έχουν εθισθεί και ανέχονται πολλές ηθικές εκτροπές, οι προχειρότητες έχουν κυριαρχήσει, και ο καιρός φέρνει στην επιφάνεια απίθανα αξιολογικά κριτήρια. Έχει φουσκώσει υπέρμετρα του κύμα του ατομισμού και του αριβισμού, και η ισοπέδωση προσφοράς και ζήτησης είναι το ιδεώδες κλίμα για την ανάδειξη και την ακμή του πνεύματος της ασυδοσίας και της ανευθυνότητας.
  • ..........................
Το μόνο που νιώθουμε όλοι είναι το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ σχοινί που σφίγγει τον λαιμό μας και οπωσδήποτε διάφοροι πολιτικοί κουτσαβάκηδες διαγράφουν πολύμοχθες προσπάθειες με μια μουντζαλιά, υπηρετώντας με αναίδεια και χωρίς ίχνος πνευματικής αξιοπρέπειας πολιτικές, κομματικές ή άλλες ιδιοτελείς, ακάθαρτες σκοπιμότητες…

No comments: