Wednesday, December 5, 2012

Πρωθυπουργός για κλάματα ο Σαμαράς!!! Ακόμα δεν κατάργησε τον προκλητικά ανεύθυνο προϊστάμενο του ΣΔΟΕ....

Φωτογραφία: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!
Ακόμα δεν κατάργησε τον προκλητικά ανεύθυνο προϊστάμενο του ΣΔΟΕ....

Δεν φτάνει που λέει ένα σωρό σαχλαμάρες, κάνει και τον κουφό ή τον τυφλό ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 
Πριν λίγες μέρες έγινε κυριολεκτικά χαμός με τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των εφημερίδων "ΒΗΜΑ" και "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", που φυσικά αναπαράχθηκαν σε άλλες εφημερίδες και σε δεκάδες διαδικτυακούς τόπους (sites, blogs, face book, και αλλού), αναφορικά με ανύπαρκτους τραπεζικούς λογαριασμούς της Μαργαρίτας Παπανδρέου.
Η απάτη ή πιο σωστά η επιχείρηση λάσπης στην οικογένεια Παπανδρέου αποκαλύφθηκε εν ριπή οφθαλμού.
Το πιο φοβερό όμως είναι ότι έτσι όπως παρουσιάστηκαν τα πράγματα, το πρόσωπο που κοινοποίησε την "είδηση" ήταν ο φίλος, κολλητός, έμπιστος κι ό,τι άλλο (που δεν ξέρουμε) του Αντώνη Σαμαρά, ο εκ Καλαμάτας ορμώμενος προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Στασινόπουλος!!!
Ο ανεύθυνος Στασινόπουλος είχε πει: «ο Λέκκας και ο Καραμάνος μου ΕΙΠΑΝ ότι ΑΚΟΥΣΑΝ ότι η γυναίκα με τα 500 εκατ. είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου»!!!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;;;
Δεν είναι δυνατόν να γράφεται έτσι η ιστορία!
Από δω και πέρα ποια ήταν η στάση του ίδιου του Στασινόπουλου αλλά και της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, κυρίως του Σαμαρά; 
Διότι στόχος ήταν η οικογένεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο ανήθικος Σαμαράς εξακολουθεί να κάνει τον κουφό, τον τυφλό (δικαιολογείται διότι έχει πρόβλημα με το ένα μάτι του) και δεν βρέθηκε ένας συνεργάτης του να του πει ότι πρέπει ν' αποσύρει πάραυτα τον φίλο του Στασινόπουλο, διότι έδωσε εξετάσεις και απέτυχε;;;
Δεν θα ζητήσω από το σημερινό ΠΑΣΟΚ να προβεί στις απαραίτητες εκείνες ενέργειες ώστε ν' αποκατασταθεί η τάξη. Διότι αυτό το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου είναι ένα φάντασμα...
Αλλά σ' αυτή τη χώρα έχω την εντύπωση ότι οι πολιτικοί έχουν εκλείψει και στη Βουλή κυκλοφορούν φαντάσματα.
Δεν φτάνει που λέει ένα σωρό σαχλαμάρες, κάνει και τον κουφό ή τον τυφλό ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Πριν λίγες μέρες έγινε κυριολεκτικά χαμός με τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα των εφημερίδων "ΒΗΜΑ" και "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", που φυσικά αναπαράχθηκαν σε άλλες εφημερίδες και σε δεκάδες διαδικτυακούς τόπους (sites, blogs, face book, και αλλού), αναφορικά με ανύπαρκτους τραπεζικούς λογαριασμούς της Μαργαρίτας Παπανδρέου. Η απάτη ή πιο σωστά η επιχείρηση λάσπης στην οικογένεια Παπανδρέου αποκαλύφθηκε εν ριπή οφθαλμού.
  • .............................
Το πιο φοβερό όμως είναι ότι έτσι όπως παρουσιάστηκαν τα πράγματα, το πρόσωπο που κοινοποίησε την "είδηση" ήταν ο φίλος, κολλητός, έμπιστος κι ό,τι άλλο (που δεν ξέρουμε) του Αντώνη Σαμαρά, ο εκ Καλαμάτας ορμώμενος προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Στασινόπουλος!!! Ο ανεύθυνος Στασινόπουλος είχε πει: «ο Λέκκας και ο Καραμάνος μου ΕΙΠΑΝ ότι ΑΚΟΥΣΑΝ ότι η γυναίκα με τα 500 εκατ. είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου»!!! 
  • .............................
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;;; Δεν είναι δυνατόν να γράφεται έτσι η ιστορία! Από δω και πέρα ποια ήταν η στάση του ίδιου του Στασινόπουλου αλλά και της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, κυρίως του Σαμαρά; Διότι στόχος ήταν η οικογένεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο ανήθικος Σαμαράς εξακολουθεί να κάνει τον κουφό, τον τυφλό (δικαιολογείται διότι έχει πρόβλημα με το ένα μάτι του) και δεν βρέθηκε ένας συνεργάτης του να του πει ότι πρέπει ν' αποσύρει πάραυτα τον φίλο του Στασινόπουλο, διότι έδωσε εξετάσεις και απέτυχε;;;
  • Δεν θα ζητήσω από το σημερινό ΠΑΣΟΚ να προβεί στις απαραίτητες εκείνες ενέργειες ώστε ν' αποκατασταθεί η τάξη. Διότι αυτό το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου είναι ένα φάντασμα... Αλλά σ' αυτή τη χώρα έχω την εντύπωση ότι οι πολιτικοί έχουν εκλείψει και στη Βουλή κυκλοφορούν φαντάσματα.

No comments: