Tuesday, December 4, 2012

Σαμαράς: «Είμαι με τη μεσαία τάξη όχι εναντίον της».... Ελα όμως που η μεσαία τάξη είναι εναντίον του!!!

Φωτογραφία: Αντώνης Σαμαράς: «Είμαι με τη μεσαία τάξη όχι εναντίον της»

Ποιους κοροϊδεύει ο πρωθυπουργός;;; Υποτίθεται ότι γλείφει τώρα τη "μεσαία τάξη"!!!
Μα βρε αθεόφοβε, αφού πρώτα την ισοπεδώσατε και την εξαφανίσατε την μεσαία τάξη, τώρα υπεραμύνεσαι των συμφερόντων της!!! 
Δεν υπάρχει πλέον μεσαία τάξη. 
ΟΛΟΙ στο ίδιο καζάνι βράζουμε - δηλαδή, μας βράζετε!!
ΕΧΩ την πεποίθηση ότι οι άνθρωποι συνειδητά μας εξαπατούν.
Το ψέμα πάει σύννεφο και φυσικά μην περιμένει κανείς από αυτούς να νιώσουν την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο λαός.
Αυτοί παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους, άλλοι τους κόβουν λάχανα κι άλλοι τους μαγειρεύουν και ξεδιάντροπα βγαίνουν και λένε του κόσμου τις παπαριές!
Κι αν ο Σαμαράς νομίζει ότι προσέχει τον ελληνικό λαό, όπως πρόσεξε... το μάτι του, τότε θα μείνουμε όλοι μονόφθαλμοι!!!!
Ποιους κοροϊδεύει ο πρωθυπουργός;;; Υποτίθεται ότι γλείφει τώρα τη "μεσαία τάξη"!!! Μα βρε αθεόφοβε, αφού πρώτα την ισοπεδώσατε και την εξαφανίσατε την μεσαία τάξη, τώρα υπεραμύνεσαι των συμφερόντων της!!! Δεν υπάρχει πλέον μεσαία τάξη.  ΟΛΟΙ στο ίδιο καζάνι βράζουμε - δηλαδή, μας βράζετε!! ΕΧΩ την πεποίθηση ότι οι άνθρωποι συνειδητά μας εξαπατούν. Το ψέμα πάει σύννεφο και φυσικά μην περιμένει κανείς από αυτούς να νιώσουν την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο λαός. Αυτοί παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους, άλλοι τους κόβουν λάχανα κι άλλοι τους μαγειρεύουν και ξεδιάντροπα βγαίνουν και λένε του κόσμου τις παπαριές! Κι αν ο Σαμαράς νομίζει ότι προσέχει τον ελληνικό λαό, όπως πρόσεξε... το μάτι του, τότε θα μείνουμε όλοι μονόφθαλμοι!!!!
  • ...............................
Αλλά τα πράγματα είναι πιο απλά. Με λύπη διαπιστώνει κανείς ότι οι κυβερνήτες θέλουν, ντε και καλά, να μας γυρίσουν στην εποχή του... προανθρώπου, δηλαδή πριν και από την εποχή του homo sapiens! Θα καταλήξουμε σαν τους προγόνους μας: Αυστραλοπίθηκοι, πιθηκάνθρωποι, άνθρωποι του Νεάντερνταλ... και μέχρι να φτάσουμε στον homo sapiens, θα περάσουν άλλα εκατό χιλιάδες χρόνια!! Τα γράφω έτσι, για να καταλάβουμε ότι αυτοί που μας κυβερνούν θα μας οδηγήσουν (αν ήδη δεν το έχουν κάνει) στην εξαθλίωση. Σιγά-σιγά οι οικοσκευές μας καταστρέφονται, φθείρονται και πλέον δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε καινούργιες. Οπότε, τι θα κάνουμε; Θ' αρχίσουμε την κατασκευή εργαλείων. Κι αυτό θα σημαίνει ότι θ' αφήσουμε τον προάνθρωπο και θα μπούμε στη φάση του ανθρώπου. Είπαμε όμως! Αυτό δεν θα γίνει από την μια μέρα στην άλλη. Ο σκεπτόμενος άνθρωπός δεν ξεπερνάει, ως ηλικία, τα εκατό χιλιάδες χρόνια. Λοιπόν, θα μας αφήσουν μυαλό με τα βασανιστήρια στα οποία μας υποβάλλουν καθημερινά;;;

No comments: