Monday, December 17, 2012

Ένας ήρως με... φαντασία! Ο Στρατούλης...



ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ!!! Και από χτες βράδυ τα μέσα ενημέρωσης ξιφουλκούν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, διότι αυτήν κατονομάζει ο Στρατούλης!


Θα στεναχωρήσω τους ευαίσθητους, λέγοντας ότι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ παλεύουν με νύχια και με δόντια να γίνουν ήρωες για να τους στήσουμε αγάλματα. Είδαμε στα κανάλια τον Στρατούλη να δηλώνει ότι τον χτύπησαν (ενώ έκανε τον περίπατό του στον περίβολο του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου είχε πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του) με μανία, με γροθιές κ.λπ. στο κεφάλι. Βέβαια ήταν μια χαρά ο άνθρωπος γιατί μπορεί να φορούσε πανοπλία!!!! Δεν φαινόταν να έχει κάτι. Μπορεί να έφαγε καμιά κατραπακιά, αλλά είναι δυνατό να έχει χτυπηθεί έτσι όπως ο ίδιος περιέγραψε και να παρουσιάζεται αλώβητος;;; Και για του λόγου το αληθές είπαν ότι θα πάει στο νοσοκομείο για να κάνει γενικές εξετάσεις μη τυχόν και έχει κάποια βλάβη!!!
  • .....................................
Για ποιο λόγο άραγε του επιτέθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής;;; Μήπως επειδή είναι... αριστερός;;; Τα έχει βάλει μαζί τους;;; Από τους 300 της Βουλής, βρήκαν τον Στρατούλη, που μάχεται υπέρ των λαϊκών συμφερόντων;;; Περίεργα συμβαίνουν στην μικρή μας κοινωνία, όπου τελικά όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Και ο Στρατούλης είναι τοις πάσι γνωστός και χθες παρουσιάστηκε ολίγον αστείος με τις δηλώσεις του λέγοντας ότι αυτοί που του επιτέθηκαν, δήλωσαν δυνατά την ταυτότητά τους: "Είμαστε μέλη της Χρυσής Αυγής και ήρθαμε να σε σκοτώσουμε"!!!
  • .....................................

Ήρθε και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του πως “τώρα θα σε σκοτώσουμε”…»  
  • .....................................
Και για να μην υστερήσει κανένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, φρόντισαν να εκδώσουν και από μια ανακοίνωση, καταδικαστική για τις μεθόδους της Χρυσής Αυγής. Και οι εφημερίδες σήμερα μιλούν για «δολοφονική επίθεση»!!!! Είμαι βέβαιος ότι όλοι έχουν καταλάβει την έκταση του (αστείου) περιστατικού, αλλά όλους τους βολεύει να στρέψουν την προσοχή του κόσμου προς την κατεύθυνση που αυτοί θέλουν. Εάν ο Στρατούλης είχε δεχθεί «δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι», τώρα θα ήταν στην εντατική, και δεν θα έβγαινε μετά από λίγη από το συμβάν να μιλάει στην τηλεόραση και να είναι λαλίστατος:
  • .....................................
Με χτύπησαν με κλοτσιές στα πόδια και κυρίως γροθιές στο κεφάλι. Εκείνη τη στιγμή φώναξα: «Στρατούλης… με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή… Έτρεξαν φίλαθλοι, τους απέτρεψαν και από κει και πέρα πήραν το δρόμο τους τα πράγματα. Άνανδρη επίθεση, φασιστική επίθεση, συμμορίτικη κυριολεκτικά επίθεση, σε ανύποπτο χρόνο και χώρο… Το μόνο που είπαν είναι ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ!! [Χαμογελώντας με συγκατάβαση:] ‘Όταν σε χτυπάνε στο κεφάλι και κινδυνεύεις να σε σκοτώσουν, μπορείς ποτέ να ξεχάσεις αυτά τα φασιστοειδή και τους εγκληματίες που χτυπάνε στο κεφάλι έναν άνθρωπο; Δεν τους ξεχνάς ποτέ…
  • ..................................... 
Κι εγώ νόμιζα πως όταν κάποιοι πάνε να σε σκοτώσουν παλεύεις απεγνωσμένα να προφυλαχτείς, να σωθείς και να καλύψεις το κεφάλι σου και δεν κοιτάς κατάματα τους υποψήφιους δολοφόνους σου… Ο Στρατούλης φαίνεται ότι είναι παλικάρι γιατί τους κοίταζε στα μάτια κι έτσι τώρα μπορεί να τους αναγνωρίσει. Εύχομαι να τους αναγνωρίσει και να τους συλλάβουν και να τους κλείσουν στα μπουντρούμια για να μάθουν άλλη φορά να τα βάζουν με τους βουλευτές και μάλιστα τους αριστερούς βουλευτές!!!
  • .....................................
Φυσικά καταδικάζω τη Χρυσή Αυγή χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Αλλά κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο κι αυτό δεν έχει σχέση με αυτούς που κι εγώ απεχθάνομαι, τους ακροδεξιούς, αλλά μ' εκείνους που έχουν δημιουργήσει τις συνθήκες για να ανθίζουν τέτοια "φρούτα" και επιτρέπουν σε κάποιους άλλους να εκμεταλλεύονται το φόβο!!! Και φαίνεται ότι κάποιοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια...


No comments: