Tuesday, December 11, 2012

Εκτροπή, ή δημοκρατική ανατροπή;;;;

Φωτογραφία: ΕΚΤΡΟΠΗ ή ΑΝΑΤΡΟΠΗ;;;;

Του άρεσε αυτό του Τσίπρα και το κοπανάει τελευταία για να το εμπεδώσουν οι οπαδοί του. 
Δεν θέλει -λέει- δημοκρατική εκτροπή, αλλά δημοκρατική ανατροπή!!!
Είναι φανερό ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις λέξεις.

Πριν λίγους μήνες έγιναν εκλογές στην χώρα και επιπλέον οι πολύ πρόσφατες δημοσκοπικές έρευνες δίνουν στο κόμμα του ένα ποσοστό 20-22%!
Κι αυτός επιμένει ότι πρέπει να αναστρέψει την κυβέρνηση!!!
Για ποιο λόγο άραγε;;;
Ρώτησε τον κόσμο εάν έχει όρεξη να βρεθεί ξανά μπροστά σε εκλογική αναμέτρηση;;
Αλλά θα πρέπει κάποτε ο Τσίπρας να κάνει εποικοδομητική αντιπολίτευση και δεν είναι κακό να δίνει προτάσεις ρεαλιστικές μη τυχόν και καταφέρουμε να βγούμε από τη λάσπη.
Δεν συμφωνώ με όσα κάνει αυτή η κυβέρνηση, αλλά η συνεχής και κατ' εξακολούθηση αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα δεν βοηθάει τη χώρα.
Επιχειρηματολογούσε πριν λίγο καιρό με το "παράδειγμα" της Κύπρου ότι στράφηκε αλλού για να δανειστεί!!!!
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ! 
Δυστυχώς η Κύπρος έπεσε στην αγκαλιά του ευρωμηχανισμού στήριξης. 
Τόσο απλά τα βλέπει ο Τσίπρας τα πολιτικά πράγματα;
ΔΥΑΣΤΥΧΩΣ για τον Τσίπρα, η κεντρική πολιτική σκηνή δεν έχει σχέση με τις μαθητικές καταλήψεις!!!
Χρειάζεται σωφροσύνη και λογική και φυσικά δεν αντιλέγω ότι χρειάζεται και πάθος και αγωνιστικότητα.
Σε μια δήλωσή του πριν λίγες μέρες είχε πει ότι θα μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση και με τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Καμμένου...
Μετά και τις τελευταίες εκφυλιστικές εξελίξεις στο κόμμα του Καμμένου, ο Τσίπρας τι έχει να πει;;;
Τόσο μακριά βλέπει;;;
Μόνο για γέλια είναι... και φοβάμαι ότι σιγά-σιγά το κόμμα του θα πάει εκεί που του αξίζει, δηλαδή σε μονοψήφιο νούμερο.
Του άρεσε αυτό του Τσίπρα και το κοπανάει τελευταία για να το εμπεδώσουν οι οπαδοί του. Δεν θέλει -λέει- δημοκρατική εκτροπή, αλλά δημοκρατική ανατροπή!!! Είναι φανερό ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις λέξεις. Πριν λίγους μήνες έγιναν εκλογές στην χώρα και επιπλέον οι πολύ πρόσφατες δημοσκοπικές έρευνες δίνουν στο κόμμα του ένα ποσοστό 20-22%! Κι αυτός επιμένει ότι πρέπει να αναστρέψει την κυβέρνηση!!! Για ποιο λόγο άραγε;;; Ρώτησε τον κόσμο εάν έχει όρεξη να βρεθεί ξανά μπροστά σε εκλογική αναμέτρηση;; Αλλά θα πρέπει κάποτε ο Τσίπρας να κάνει εποικοδομητική αντιπολίτευση και δεν είναι κακό να δίνει προτάσεις ρεαλιστικές μη τυχόν και καταφέρουμε να βγούμε από τη λάσπη.
  • ..........................
Δεν συμφωνώ με όσα κάνει αυτή η κυβέρνηση, αλλά η συνεχής και κατ' εξακολούθηση αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα δεν βοηθάει τη χώρα. Επιχειρηματολογούσε πριν λίγο καιρό με το "παράδειγμα" της Κύπρου ότι στράφηκε αλλού για να δανειστεί!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!  Δυστυχώς η Κύπρος έπεσε στην αγκαλιά του ευρωμηχανισμού στήριξης.  Τόσο απλά τα βλέπει ο Τσίπρας τα πολιτικά πράγματα;
  • ..........................
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τον Τσίπρα, η κεντρική πολιτική σκηνή δεν έχει σχέση με τις μαθητικές καταλήψεις!!! Χρειάζεται σωφροσύνη και λογική και φυσικά δεν αντιλέγω ότι χρειάζεται και πάθος και αγωνιστικότητα. Σε μια δήλωσή του πριν λίγες μέρες είχε πει ότι θα μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση και με τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Καμμένου... Μετά και τις τελευταίες εκφυλιστικές εξελίξεις στο κόμμα του Καμμένου, ο Τσίπρας τι έχει να πει;;; Τόσο μακριά βλέπει;;; Μόνο για γέλια είναι... και φοβάμαι ότι σιγά-σιγά το κόμμα του θα πάει εκεί που του αξίζει, δηλαδή σε μονοψήφιο νούμερο.

No comments: