Saturday, December 1, 2012

Για ποια "Κεντροαριστερά" μιλάτε;;;

Φωτογραφία: ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΜΙΛΑΤΕ;;;;

«Το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει στο Ανοιχτό Φόρουμ για την Κεντροαριστερά», δήλωσε ο Π. Κουκουλόπουλος, μιλώντας σε εκπομπή της ΝΕΤ, παρουσία του Ν. Μπίστη, ο οποίος φέρεται να είναι και ο "εμπνευστής" της ιδέας [για τη δημιουργία του φόρουμ]. 
Είναι φανερό πλέον ότι το φάντασμα του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο προΐσταται ο Βενιζέλος, ψάχνει ευκαιρίες για να μπορεί να μιλάει, διότι σε λίγο κανείς δεν θα θέλει να το ακούσει. 
Όσο για το "φόρουμ" [είπα ότι θα γράψω μερικά πράγματα κάποια στιγμή], με παραπέμπει σε παρόμοιες κινήσεις που έχουν κάνει οι Συνασπιστές από τη μεταπολίτευση και δώθε, με τη συμμετοχή της ομάδας των 15, των 32, των 64 κ.ο.κ. 
Και το αποτέλεσμα ήταν τελικά να υπάρχει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ κι ένα άλλο κομμάτι να διαφεντεύεται από τον Κουβέλη. 
Εκεί δηλαδή όπου έχει αράξει ο κομματικά πολυταξιδεμένος Μπίστης και ο οποίος είναι φανερό ότι προαλείφει τον εαυτό του για ηγετικό στέλεχος του όποιου κομματικού μορφώματος προκύψει από τις σχετικές διεργασίες.
Όμως σας προϊδεάζω ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!
Και μόνο που ακούω για "Ελιές" και άλλα συναφή, γελάω.
Είμαστε ακόμη στην αναζήτηση της προσωπικότητας που θα γίνει ο συνδετικός κρίκος και θα ενώσει όλες τις διάσπαρτες φωνές για να δημιουργηθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, που θ' αποτελέσει την συνέχεια του ΠΑΣΟΚ!!!
Αυτή τη στιγμή δεν έχω όλα τα δεδομένα για να πω εάν θα επανέλθει ο Παπανδρέου στο προσκήνιο και κανείς δεν το ξέρει - ούτε ο ίδιος - ή εάν θα παρουσιαστεί κάποιος άλλος είτε νέος είτε παλιός.
Δεν έχει σημασία η ηλικία γιατί η ιστορία έχει πολλά παραδείγματα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου όταν τράβηξε μπροστά και παρέσυρε έναν ολόκληρο λαό στον ανένδοτο αγώνα κόντευε να φτάσει στα ογδόντα χρόνια!!!!
Λοιπόν, καλές είναι οι συζητήσεις σε οποιοδήποτε "φόρουμ", αλλά κρατάω μικρό καλάθι, πολύ μικρό καλάθι!
Και το κυριότερο: για ποια ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ μιλάνε όλοι αυτοί;;;


«Το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει στο Ανοιχτό Φόρουμ για την Κεντροαριστερά», δήλωσε ο Π. Κουκουλόπουλος, μιλώντας σε εκπομπή της ΝΕΤ, παρουσία του Ν. Μπίστη, ο οποίος φέρεται να είναι και ο "εμπνευστής" της ιδέας [για τη δημιουργία του φόρουμ]. Είναι φανερό πλέον ότι το φάντασμα του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο προΐσταται ο Βενιζέλος, ψάχνει ευκαιρίες για να μπορεί να μιλάει, διότι σε λίγο κανείς δεν θα θέλει να το ακούσει. Όσο για το "φόρουμ" [είπα ότι θα γράψω μερικά πράγματα κάποια στιγμή], με παραπέμπει σε παρόμοιες κινήσεις που έχουν κάνει οι Συνασπιστές από τη μεταπολίτευση και δώθε, με τη συμμετοχή της ομάδας των 15, των 32, των 64 κ.ο.κ. Και το αποτέλεσμα ήταν τελικά να υπάρχει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ κι ένα άλλο κομμάτι να διαφεντεύεται από τον Κουβέλη.
  • ..................................
Εκεί δηλαδή όπου έχει αράξει ο κομματικά πολυταξιδεμένος Μπίστης και ο οποίος είναι φανερό ότι προαλείφει τον εαυτό του για ηγετικό στέλεχος του όποιου κομματικού μορφώματος προκύψει από τις σχετικές διεργασίες. Όμως σας προϊδεάζω ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!!! Και μόνο που ακούω για "Ελιές" και άλλα συναφή, γελάω. Είμαστε ακόμη στην αναζήτηση της προσωπικότητας που θα γίνει ο συνδετικός κρίκος και θα ενώσει όλες τις διάσπαρτες φωνές για να δημιουργηθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, που θ' αποτελέσει την συνέχεια του ΠΑΣΟΚ!!! Αυτή τη στιγμή δεν έχω όλα τα δεδομένα για να πω εάν θα επανέλθει ο Παπανδρέου στο προσκήνιο και κανείς δεν το ξέρει - ούτε ο ίδιος - ή εάν θα παρουσιαστεί κάποιος άλλος είτε νέος είτε παλιός.
  • ..................................
Δεν έχει σημασία η ηλικία γιατί η ιστορία έχει πολλά παραδείγματα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου όταν τράβηξε μπροστά και παρέσυρε έναν ολόκληρο λαό στον ανένδοτο αγώνα κόντευε να φτάσει στα ογδόντα χρόνια!!!! Λοιπόν, καλές είναι οι συζητήσεις σε οποιοδήποτε "φόρουμ", αλλά κρατάω μικρό καλάθι, πολύ μικρό καλάθι! Και το κυριότερο: για ποια ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ μιλάνε όλοι αυτοί;;;

No comments: