Saturday, November 3, 2012

Κάποιοι γονείς στο Χαλάνδρι ψήφισαν τον κοινωνικό αποκλεισμό!!!


  • 234 γονείς στο Χαλάνδρι, των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο 7ο και στο 10ο δημοτικά σχολεία, ψήφισαν κατά της παρουσίας παιδιών των Ρομά στα συγκεκριμένα σχολεία! Δηλαδή ψήφισαν τον κοινωνικό 
    αποκλεισμό!!! 
    Άραγε κατάλαβαν τι έκαναν;;;
  • Δυστυχώς το ελληνικό λεξιλόγιο δεν έχει λέξεις για να χαρακτηρίσει αυτούς τους γονείς που μπορεί να λέγονται κάποιοι από αυτούς δημοκράτες, κομμουνιστές, σοσιαλιστές, αριστεροί, φιλελεύθεροι ή και κάποιοι ακόμα να έκαναν τους αγανακτισμένους, τους επαναστάτες, τους διαμαρτυρόμενους, τους διαδηλωτές κατά του Μνημονίου, κατά του Παπανδρέου, κατά του ΠΑΣΟΚ κ.ο.κ. Πρόκειται για γονείς που έχουν χάσει το τρένο της ζωής και περιμένει κανείς μετά από αυτούς να διαπαιδαγωγήσουν σωστά τα παιδιά τους!!!!
  • ΟΜΩΣ, το ελληνικό κράτος δεν κάνει διακρίσεις. ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι πολίτες έχουν δικαίωμα στη μόρφωση. Κι επιπλέον, αυτά τα παιδιά, εάν δεν μορφωθούν, καταλαβαίνει κανείς τι θ' απογίνουν;;; Ενώ θα έπρεπε να επικροτήσει κανείς αυτό που κάνουν οι γονείς Ρομά για τα παιδιά τους, οι κύριοι του Χαλανδρίου, μας γυρνάνε σε εποχές βαρβαρότητας. 
  • Η πολιτεία πρέπει να παρέμβει άμεσα και να τους κόψει το βήχα!!!! Μπορεί στόχος του υπουργείου να «είναι η ένταξη των παιδιών Ρομά στην εκπαιδευτική διαδικασία», όμως θα πρέπει και να το επιβάλει!

No comments: