Wednesday, November 7, 2012

Κυρία Μέρκελ, τα έμαθες; Πέρασα τα μέτρα!!!!

Φωτογραφία: ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

Η Ελλάδα έκανε ένα αποφασιστικό βήμα προς την ανάκαμψη, είπε ο  Σαμαράς μετά το τέλος της ψηφοφορίας στη Βουλή όπου εγκρίθηκε το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο. 
Το επόμενο βήμα είναι ο προϋπολογισμός... 
«Θέτω μοναδικό και προσωπικό στόχο» το δικαίωμα της ανάπτυξης με επενδύσεις και αποκρατικοποιήσεις και κινήσεις για την αλλαγή της ψυχολογίας. Η Ελλάδα γύρισε σελίδα, κατέληξε ο απόγονος της Πηνελόπης Δέλτα, η οποία όπως θα γνωρίζετε, μόλις μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!!

Αυτό άραγε το ξέρει ο Σαμαράς;;; Του το είπε κανένας από τους δικούς του ή το διάβασε σε καμιά ιστορία;

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα κι εμείς οι Έλληνες τώρα θα ψαχνόμαστε ομαδικά και θα ψάχνουμε στους κάδους των σκουπιδιών για τον επιούσιο. 

Θα ξαναζωντανέψουν οι φρικτές μνήμες της γερμανικής κατοχής - αν ήδη δεν έχουν να ζωντανεύουν!

Ο Σαμαράς είναι και βλάκας και καυχησιάρης. Πάντα μιλάει στο πρώτο πρόσωπο, λες κι ότι αυτός κάνει τις θυσίες και όχι ο ελληνικός λαός. 

Πέρασε το τρισάθλιο πολυνομοσχέδιο που θα εξαθλιώσει ακόμη περισσότερο τους Έλληνες αλλά ο Σαμαράς δεν γίνεται σαφής, δεν δίνει ένα περίγραμμα των επόμενων κινήσεων, δεν μας προδιαθέτει τι θ' ακολουθήσει σε ό,τι σχετίζεται με το βιοτικό μας επίπεδο, με τους μισθούς, με τις συντάξεις, με την ανεργία...

Το μόνο που λέει είναι οι αποκρατικοποιήσεις!!!
Ήμαρτον, Θεέ και Κύριε!
Θέλει να ξεπουλήσει τα πάντα για να μαζέψει ζεστό χρήμα για να πάνε τα χρήματα στους καρχαρίες!!!
Και οι επενδύσεις πώς θα γίνουν όταν δεν υπάρχει ευοίωνο επενδυτικό περιβάλλον;;;

Πέρασαν τα μέτρα που θα μας τσακίσουν κι ο Σαμαράς φαντάζομαι ότι θα το γλεντούσε. Ίσως να πήρε και κανένα τηλέφωνο τη Μέρκελ να της το αναγγείλει!
Και μετά λένε οι Ευρωπαίοι ότι ο Σαμαράς είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης κι ότι αλλάζει την Ελλάδα!
Ναι, της αλλάζει τον αδόξαστο!

  • ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

Η Ελλάδα έκανε ένα αποφασιστικό βήμα προς την ανάκαμψη, είπε ο Σαμαράς μετά το τέλος της ψηφοφορίας στη Βουλή όπου εγκρίθηκε το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο. Το επόμενο βήμα είναι ο προϋπολογισμός... «Θέτω μοναδικό και προσωπικό στόχο» το δικαίωμα της ανάπτυξης με επενδύσεις και αποκρατικοποιήσεις και κινήσεις για την αλλαγή της ψυχολογίας. Η Ελλάδα γύρισε σελίδα, κατέληξε ο απόγονος της Πηνελόπης Δέλτα, η οποία όπως θα γνωρίζετε, μόλις μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!! Αυτό άραγε το ξέρει ο Σαμαράς;;; Του το είπε κανένας από τους δικούς του ή το διάβασε σε καμιά ιστορία;


Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα κι εμείς οι Έλληνες τώρα θα ψαχνόμαστε ομαδικά και θα ψάχνουμε στους κάδους των σκουπιδιών για τον επιούσιο. Θα ξαναζωντανέψουν οι φρικτές μνήμες της γερμανικής κατοχής - αν ήδη δεν έχουν να ζωντανεύουν!
  • Ο Σαμαράς είναι και βλάκας και καυχησιάρης. Πάντα μιλάει στο πρώτο πρόσωπο, λες κι ότι αυτός κάνει τις θυσίες και όχι ο ελληνικός λαός.
Πέρασε το τρισάθλιο πολυνομοσχέδιο που θα εξαθλιώσει ακόμη περισσότερο τους Έλληνες αλλά ο Σαμαράς δεν γίνεται σαφής, δεν δίνει ένα περίγραμμα των επόμενων κινήσεων, δεν μας προδιαθέτει τι θ' ακολουθήσει σε ό,τι σχετίζεται με το βιοτικό μας επίπεδο, με τους μισθούς, με τις συντάξεις, με την ανεργία... Το μόνο που λέει είναι οι αποκρατικοποιήσεις!!! Ήμαρτον, Θεέ και Κύριε! Θέλει να ξεπουλήσει τα πάντα για να μαζέψει ζεστό χρήμα για να πάνε τα χρήματα στους καρχαρίες!!! Και οι επενδύσεις πώς θα γίνουν όταν δεν υπάρχει ευοίωνο επενδυτικό περιβάλλον;;;

Πέρασαν τα μέτρα που θα μας τσακίσουν κι ο Σαμαράς φαντάζομαι ότι θα το γλεντούσε. Ίσως να πήρε και κανένα τηλέφωνο τη Μέρκελ να της το αναγγείλει! Και μετά λένε οι Ευρωπαίοι ότι ο Σαμαράς είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης κι ότι αλλάζει την Ελλάδα! Ναι, της αλλάζει τον αδόξαστο!

No comments: