Saturday, November 24, 2012

Ο ταξιδιωτικός ακτιβισμός του Σαμαρά

Φωτογραφία: Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!!!

Η ειδησεογραφία αναφέρει ότι ο Σαμαράς που βρίσκεται στις Βρυξέλλες κάνει "συνεχείς επαφές"!!! 
Οι "επαφές" από μόνες τους δεν λένε τίποτε. 
Το αποτέλεσμα μετράει. 
Έχει πλάκα η κυβερνητική πλευρά, αφού τον ταξιδιωτικό ακτιβισμό του Σαμαρά τον θεωρεί... κατόρθωμα. 
Τρέχει από δω κι από κει, αλλά, δυστυχώς, σαν ζητιάνος (αν ζητεί κάτι...) και αμφιβάλλω αν του δίνουν και μεγάλη σημασία.

Σαφώς και οι διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ, εν όψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας, στο οποίο θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. 
Αλλά φοβάμαι ότι άλλοι αποφασίζουν για μας ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!!!
Ο Σαμαράς έλεγε ότι οι διαβουλεύσεις «θα συνεχιστούν έως την τελευταία στιγμή», αλλά δεν διευκρίνισε περισσότερα και αποφάσισε να παραμείνει στις Βρυξέλλες για να συνεχίσει τις επαφές του. 
Θα ήθελα να είμαι από μια μεριά για να δω τι είδους επαφές έχει...

ΥΓ. Έχω και μια αγωνία για την υγεία του, αφού οι γιατροί του είπαν ότι δεν πρέπει να ταξιδεύει με αεροπλάνο γιατί θα επιδεινωθεί η κατάσταση του ματιού του. Όχι να έχουμε και μονόφθαλμο πρωθυπουργό. Να αγωνίζεται ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ για τα συμφέροντα της χώρας, αλλά να μην παραμελεί την υγεία του, γιατί δεν νοείται μονόφθαλμος αρχηγός!!!!
Η ειδησεογραφία αναφέρει ότι ο Σαμαράς που βρίσκεται στις Βρυξέλλες κάνει "συνεχείς επαφές"!!! Οι "επαφές" από μόνες τους δεν λένε τίποτε. Το αποτέλεσμα μετράει. Έχει πλάκα η κυβερνητική πλευρά, αφού τον ταξιδιωτικό ακτιβισμό του Σαμαρά τον θεωρεί... κατόρθωμα. Τρέχει από δω κι από κει, αλλά, δυστυχώς, σαν ζητιάνος (αν ζητεί κάτι...) και αμφιβάλλω αν του δίνουν και μεγάλη σημασία.


Σαφώς και οι διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ, εν όψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας, στο οποίο θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.  Αλλά φοβάμαι ότι άλλοι αποφασίζουν για μας ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!!! Ο Σαμαράς έλεγε ότι οι διαβουλεύσεις «θα συνεχιστούν έως την τελευταία στιγμή», αλλά δεν διευκρίνισε περισσότερα και αποφάσισε να παραμείνει στις Βρυξέλλες για να συνεχίσει τις επαφές του. Θα ήθελα να είμαι από μια μεριά για να δω τι είδους επαφές έχει...
ΥΓ. Έχω και μια αγωνία για την υγεία του, αφού οι γιατροί του είπαν ότι δεν πρέπει να ταξιδεύει με αεροπλάνο γιατί θα επιδεινωθεί η κατάσταση του ματιού του. Όχι να έχουμε και μονόφθαλμο πρωθυπουργό! Να αγωνίζεται ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ για τα συμφέροντα της χώρας, αλλά να μην παραμελεί την υγεία του, γιατί δεν νοείται μονόφθαλμος αρχηγός!!!!

No comments: