Friday, November 2, 2012

Η Κωνσταντοπούλου έχει πάρει σβάρνα την ανοχή των συναδέλφων της πολιτικών ανδρών και δεν κλείνει το στόμα της!!!


Φωτογραφία: Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!!

Κι αυτή είναι η αλήθεια, την οποία όμως οι άλλοι Συριζαίοι δεςν θέλουν να παραδεχτούν. 
Η συμπεριφορά όλων αυτών είναι καταγέλαστη. 
Ακούω την Κωνσταντοπούλου, και με λύπη μου διαπιστώνω ότι η κόρη του αγαπητού Νίκου Κωνσταντόπουλου, έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα της κοσμιότητας. 
Δεν σέβεται ΤΙΠΟΤΕ! 
Την χαρακτηρίζει όχι μόνον η έλλειψη πολιτικού ήθους αλλά και γενικότερα ήθους που θα έπρεπε να κοσμεί τα δημόσια πρόσωπα. 
Εχει την εντύπωση ότι αυτή και μόνον γνωρίζει και κατέρχει την αλήθεια. 
Αλλά προφανώς δεν έχει υπόψη τον Ιταλό θεατρικό συγγραφέα Λουίτζι Πιραντέλο που έχει κάνει πριν από πολλά χρόνια τη διάφνωση, ότι δηλαδή δεν υπάρχει μια αλήθεια αλλά πολλές κι αυτό έχει σχέση με τον καθένα που πιστεύει ότι κατέχει την μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ. 
Ο καθένας έτσι νομίζει, όπως η Κωνσταντοπούλου, που έχεο πάρει σβάρνα την ανοχή των συναδέλφων της πολιτικών ανδρών και δεν κλείνει το στόμα της. 
Καταρχήν δεν γνωρίζει να διατυπώνει τη σκέψη της.
Μια ερώτηση δεν μπορεί να κάνει, εάν δεν περάσει μισή ώρα!!!!
Μέχρι να ολοκληρώσει αυτό που θέλει να πει, θα περάσει η τετραετία...
Είναι κλασική περίπτωση ημιμαθούς...
Μια συμπεριφορά που σε στέλνει αδιάβαστο!
Και βέβαια δεν είμαι εγώ εκείνος που θα μελετήσει την ψυχοπαθαλογία της συγκεκριμένης περίπτωσης...
Είναι ένα καθαρόαιμο παράδειγμα στελέχους αυτού του πολιτικού μορφώματος που λέγεται "ΣΥΡΙΖΑ", και που αγκαλιάζει κάθε πολιτικά παράφωνο συμπολίτη μας.

Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!!

  • Κι αυτή είναι η αλήθεια, την οποία όμως οι άλλοι Συριζαίοι δεν θέλουν να παραδεχτούν. Η συμπεριφορά όλων αυτών είναι καταγέλαστη. Ακούω την Κωνσταντοπούλου, και με λύπη μου διαπιστώνω ότι η κόρη του αγαπητού Νίκου Κωνσταντόπουλου, έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα της κοσμιότητας.
  • Δεν σέβεται ΤΙΠΟΤΕ!
  • Την χαρακτηρίζει όχι μόνον η έλλειψη πολιτικού ήθους αλλά και γενικότερα ήθους που θα έπρεπε να κοσμεί τα δημόσια πρόσωπα. Εχει την εντύπωση ότι αυτή και μόνον γνωρίζει και κατέχει την αλήθεια. Αλλά προφανώς δεν έχει υπόψη τον Ιταλό θεατρικό συγγραφέα Λουίτζι Πιραντέλο που έχει κάνει πριν από πολλά χρόνια τη διάφνωση, ότι δηλαδή δεν υπάρχει μια αλήθεια αλλά πολλές κι αυτό έχει σχέση με τον καθένα που πιστεύει ότι κατέχει την μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ.
  • Ο καθένας έτσι νομίζει, όπως η Κωνσταντοπούλου, που έχει πάρει σβάρνα την ανοχή των συναδέλφων της πολιτικών ανδρών και δεν κλείνει το στόμα της. Καταρχήν δεν γνωρίζει να διατυπώνει τη σκέψη της. Μια ερώτηση δεν μπορεί να κάνει, εάν δεν περάσει μισή ώρα!!!! Μέχρι να ολοκληρώσει αυτό που θέλει να πει, θα περάσει η τετραετία... Είναι κλασική περίπτωση ημιμαθούς... Μια συμπεριφορά που σε στέλνει αδιάβαστο!
  • Και βέβαια δεν είμαι εγώ εκείνος που θα μελετήσει την ψυχοπαθαλογία της συγκεκριμένης περίπτωσης... Είναι ένα καθαρόαιμο παράδειγμα στελέχους αυτού του πολιτικού μορφώματος που λέγεται "ΣΥΡΙΖΑ", και που αγκαλιάζει κάθε πολιτικά παράφωνο συμπολίτη μας.

No comments: