Sunday, October 7, 2012

Μας ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ με τις ιερεμιάδες του ο Τσίπρας. ΕΛΕΟΣ! Δεν θα πέσουμε σε ξέρα, κύριε Τσίπρα!


Κάποιος του είπε ότι για να γίνει μεγάλο το κόμμα του πρέπει να βρίζει, και να ελεεινολογεί τους αντιπάλους του. Θέλει να φύγουν από το προσκήνιο οι πάντες. Να φύγουν οι Νεοδημοκράτες, να φύγουν οι Πασόκοι, να διαλυθεί το κόμμα του Κουβέλη και να εξαφανιστεί ο Κουβέλης. Με λίγα λόγια, οι πάντες είναι άχρηστοι και οι μόνοι που μπορούν να προσφέρουν στο έθνος και στο λαό είναι ο Τσίπρας και το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ! Δεν με νοιάζει κανένα κόμμα, αλλά αυτή η απεχθής συμπεριφορά του προς όλους τους άλλους είναι αηδιαστική. Τους έχει μηδενίσει όλους. Επειδή το κόμμα του εισέπραξε το ποσοστό που έχει, πιστεύει κι αυτός και όλοι τους, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σώσει την Ελλάδα και οι Έλληνες θα τρώνε με χρυσά κουτάλια.
  • ..............................
Δεν είναι δυνατό όλοι οι άλλοι να είναι… λάθος και να διαφωνεί ο Τσίπρας  μαζί τους κι ο ίδιος να είναι ο λόγος της αληθείας! Είναι ολοφάνερο ότι σπέρνει εδώ κι εκεί  συνθήματα για την άγρευση αφελών ψήφων, κι αυτό είναι ένα είδος απάτης χειρότερο κι από τις απάτες που προκαλούν την επέμβαση του νόμου. Νιώθω μια αμήχανη στεναχώρια διότι πολλοί συμπολίτες που υποστήριξαν κυρίως το ΠΑΣΟΚ, έσπευσαν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να «δουν» στο πρόσωπο του Τσίπρα έναν «σωτήρα». Είναι το τραγικό λάθος της μάζας, η οποία παρασύρεται από τις επαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα στις ατραπούς της ουτοπίας!
  • ..............................
Με τους επαναστατημένους λόγους του ο Τσίπρας έχει δημιουργήσει μύριες όσες αυταπάτες στον κόσμο. Ας καταλάβει όμως ο Τσίπρας ότι το ποσοστό των ψήφων που κέρδισε εν ριπή οφθαλμού, μπορεί να το χάσει ξανά εν ριπή οφθαλμού! Πολλοί από αυτούς που τον στηρίζουν, είναι αλήθεια ότι αυτοπαρηγορούνται και αυτοενθαρρύνονται με δοκίμια πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας αφορήτως παιδαριώδη. Η μικροπονηρία του Τσίπρα δεν έχει πέραση στις μέρες μας. Σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι δεν διακινεί ιδέες αλλά πραμάτεια που διαφημίζεται και αυτή με τα μπακάλικα μέσα της αγοράς!

No comments: