Thursday, September 6, 2012

Ο παλικαράς Κεφαλογιάννης επιτίθεται κατά του... Ανδρέα Παπανδρέου!!!

Το έχω γράψει πολλές φορές και μερικοί φίλοι μου κάνουν λόγο για... εμμονές κατά της Δεξιάς! Τι εμμονές;;; Όσα και ν' αλλάξουν στην κοινωνία, η συντηρητική παράταξη, ή αλιώς η Δεξιά, δεν πρόκειται ν' αλλάξει. Ειδικά εδώ στη χώρα μας όλοι αυτοί που συνωστίζονται στο κόμμα της Δεξιάς είναι αμετανόητοι. Τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς! Η Δεξιά δεν αλλάζει... Με αφορμή τον Μανόλη Κεφαλογιάννη, που εξελέγη γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας...

Φρόντισε ο νέος κομματικός καπετάνιος της ΝΔ να μας θυμίσει την ύπαρξή του με μια άνευ προηγουμένου και ανοίκεια επίθεση κατά του Ανδρέα Παπανδρέου. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα και τούτο διότι ο νεοεκλεγείς γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σε μια από αέρος παρέμβασή του (από την ΕΡΑ) απεφάνθη ότι υπεύθυνος για τη σημερινή κρίση στη χώρα είναι ο ΑΝΔΡΕΑΣ!!! "Πολιτικές ευθύνες -είπε- έχουν ήδη καταλογιστεί από την Ιστορία. Η κρίση έχει όνομα και επώνυμο. Είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου και νοοτροπίες ΠΑΣΟΚ που μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερτα, αυτή είναι η πολιτική ενοχή που θα καταγράψει η Ιστορία και υπάρχουν ασφαλώς και ποινικές ευθύνες, όπως αυτές του κ. Τσοχατζόπουλου και άλλων...". 
  • ..............................
Δεν μ' ενδιαφέρει αν το ήξερε ο Σαμαράς, ή αν ξαφνικά του κατέβηκε του Κεφαλογιάννη η φαεινή ιδέα να τα βάλει με τον Ανδρέα, αλλά είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς ότι οι άνθρωποι είναι "βαμμένοι" και αδυνατούν να δουν καθαρά την πραγματικότητα. Δεν αλλάζουν μυαλό, δεν διαβάζουν καλά την Ιστορία, δεν τους ενδιαφέρει η κοινωνική ηρεμία κι ούτε φυσικά να προχωρήσει αυτή η ρημάδα η ελληνική κοινωνία, απαλλαγμένη από φανατισμούς και ιδεοπληξίες που μας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν. Αν ο Κεφαλογιάννης είναι από τα νέα στελέχη της ΝΔ που θ' αναλάβουν τα ηνία της Δεξιάς στο μέλλον, είναι εύκολο να συμπεράνουμε ότι η χώρα μας θ' αργήσει να δει Θεού πρόσωπο. Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος τώρα να επιχειρηματολογήσουμε και να τα βάλουμε μ' ένα πολιτικό πτώμα, όπως είναι ο Κεφαλογιάννης. Είναι μκειράκιο της πολιτικής ζωής του τόπου που νόμισε ότι θα "ψηλώσει" αν τα βάλει με τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου!!!

No comments: