Sunday, September 23, 2012

Δυσοίωνες προβλέψεις!


[Αντε τώρα εσύ να περάσεις απ' αυτόν το δρόμο!]

Μου έγραψε ο φίλος Θωμάς Μπουμπούλης για ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΡΗΤΡΑ. ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 1/1/2014. ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..."

Εχει δίκιο ο Θωμάς ότι αυτοί οι μπεχλιβάνηδες πάνε να καταστρέψουν τη χώρα και να διαλύσουν τους πολίτες. Όσο έλεγα στη
ν αρχή της κυβερνητικής θητείας του Σαμαρά ότι πρέπει να στηριχτεί για να πετύχει, τώρα μετά τις ανόητες, απερίσκεπτες και καταστροφικές αποφάσεις του (δικές του αποφάσεις είναι αφού, τελικά, λέει ότι ΟΛΑ γίνονται ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!), φαίνεται καθαρά ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είχε κανένα σχέδιο, κανένα πρόγραμμα κι όλα αυτά τα περιβόητα "Ζάππειο 1,2,3..." ήταν απλώς μπαρούφες για τους αφελείς. Αυτοί βέβαια που τον ψήφισαν είναι η αμιγής μάζα των δεξιών που ό,τι και να γίνει δεν αλλάζει! Ελιά-ελιά και Κώτσο βασιλιά, που λέγαν οι παλιότεροι. 
Εδώ δεν υπάρχει σχέδιο για την Ευρώπη, θα έχει σχέδιο ο Σαμαράς; Νιώθουμε να μας σφίγγει το βρόχο στο λαιμό, κι αυτός χαμογελάει, ότι τάχα αγωνίζεται [sic] να αναστηλώσει την αξιοπρέπεια της χώρας!!!! Μόνον ο ίδιος μπορεί να καταλάβει αυτά που λέει. 
  • Κι όσο για τις "μεταρρυθμίσεις", είναι μια καραμέλα που έχει λιώσει. 
  • Πιστεύει κανείς ότι ο Σαμαράς μπορεί να χτυπήσει τη φοροδιαφυγή; 
  • Με τους ρυθμούς που πηγαίνει η Δικαιοσύνη πιστεύει κανείς ότι μπορεί κάτι ν' αλλάξει και ο κάθε κατεργάρης να δικάζεται στην ώρα του; 
  • Πρέπει να είναι κανείς εντελώς ηλίθιος για να πιστέψει ότι μπορεί να χτυπηθεί η γραφειοκρατία στο δημόσιο, που εξακολουθεί να είναι τοπίο καφκικό! 
Εδώ προχτές βγήκε ο Πολύδωρας και για να δικαιολογήσει το διορισμό της κόρης του στη Βουλή, άρχισε να κατηγορεί συναδέλφους του ότι έκαναν περισσότερους διορισμούς!!! Εχουν βγει στη φόρα τόσες σκανδαλώδεις περιπτώσεις, αλλά δεν βλέπουμε να υπάρχει μια (1) επανόρθωση...
Ουφ!!
Οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες...

No comments: