Tuesday, September 25, 2012

Χατζηνικολάου, Μεϊμαράκης, Λιάπης, Βουλγαράκης, δεν ήσαν κάποτε ομοτράπεζοι στο καφενείο της Δεξιάς;;;;



Άκουσα τις παπαριές του Χατζηνικολάου στο ραδιόφωνό του, όπου μεταξύ άλλων πομπωδών εκφράσεων, είπε: "Εύχομαι να αποδειχθεί ότι οι τρεις πολιτικοί είναι αθώοι και δεν έχουν καμία σχέση κι ότι η καταγγελία είναι πλαστή"!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ένας δημοσιογράφος να δημοσιεύει αναπόδεικτες καταγγελίες;;; Εχω αρχίσει να μπερδεύομαι! Με αυτή τη λογική φτάνουμε στην εποχή του Ναζισμού όπου ο καθένας πήγαινε στις αρχές κι έκανε άπειρες καταγγελίες για πρόσωπα (ακόμη και παιδιά για τους γονείς), με αποτέλεσμα δεκάδες πολίτες με τον τρόπο αυτό να... εξαφανιστούν!
  • Μια παροιμία λέει ότι αν πετάξεις λάσπη στον τοίχο, η λάσπη πέφτει, αλλά ο τοίχος μένει λερωμένος!!! 
Κατάλαβες κύριε Χατζηνικολάκη;;;; Αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, δεν με νοιάζει ούτε ο Μεϊμαράκης, ούτε ο Λιάπης ούτε ο Βουλγαράκης. Και τους τρεις τους θεωρώ ότι είχαν μια αντιδημοκρατική συμπεριφορά ως πολιτικοί και φυσικά ήσαν μονίμως ταγμένοι στο στρατόπεδο της επάρατης Δεξιάς.
  • Εάν είναι αθώοι, δεν έχουν παρά να το αποδείξουν.
Όσο για τον Χατζηνικολάου, εκδότη, δημοσιογράφο, επιχειρηματία, τηλε-εισαγγελέα κ.λπ., είναι φανερό ότι έχει πλασαριστεί για τα καλά στο χώρο εκείνων που θέλουν να κουλαντρίζουν την πολιτική ζωή του τόπου. Το ερώτημα και η απορία ωστόσο θα παραμένουν αναπάντητα: Για ποιο λόγο δημοσιεύτηκε αυτή η "καταγγελία" τώρα;;; Τώρα ήρθε στα χέρια της εφημερίδας; Και ποιος είναι εκείνος από το ΣΔΟΕ που προχώρησε σ' αυτή τη "συναλλαγή", διότι μόνον έτσι μπορεί κανείς να την εκλάβει. Ο υπεύθυνος του ΣΔΟΕ είναι ο κολλητός του Σαμαρά! Ξέρω κι εγώ... Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου!
Πάντως, καλό είναι ο Χατζηνικολάου να πάψει να κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας στον κοσμάκη και σε άλλους δημοσιογράφους. Ολίγη συστολή!
(Με την ευκαιρία, τι έγινε με τους αστυνομικούς που σε φυλάγανε; Πήγαν στη δουλειά τους ή δεν άλλαξε τίποτα;;;)

No comments: