Wednesday, September 12, 2012

Ευτυχώς, που μας διασκεδάζει ο Αντώνης Σαμαράς!!!


Πανηγυρίζουν οι φυλλάδες της Δεξιάς ότι ο Ντράγκι έδωσε συγχαρητήρια στον έλληνα πρωθυπουργό! ΟΜΩΣ για ποιο πράγμα του έδωσε συγχαρητήρια; Είναι αστείοι οι άνθρωποι, αφού μετά από κάθε συνάντηση του Σαμαρά με κάποιον από τους ξένους, όλοι -λένε- του δίνουν συγχαρητήρια για την τεράστια στροφή που έχει κάνει!!! Εμείς την έχουμε πει "κωλοτούμπα" και δεν είναι νομίζω υπέρ του Σαμαρά. Όταν ο Παπανδρέου του ζητούσε να τον στηρίξει, αυτός έκανε τον παλικαρά. Τώρα που έγινε πρωθυπουργός, ακολουθεί τα βήματα του Παπανδρέου. Λέει και κάνει ακριβώς τα ίδια. Το άλλο αστείο είναι ότι μετά από κάθε επιχείρηση είτε της Αστυνομίας είτε κάποιας άλλης υπηρεσίας, ανακοινώνεται με υπερηφάνεια από τους αρμοδίους ότι "κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού" κ.λπ. Θέλουν να μας πουν ότι ο Σαμαράς έχει παντού το νου του! Μα προχθές στη Θεσσαλονίκη η Αστυνομία μπήκε στο κτίριο για να βγάλει τους παράνομους, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας. Βγαίνει ο Δένδιας και ανακοινώνει ότι... κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού έγινε η επιχείρηση! Δηλαδή ο Σαμαράς διέταξε τον εισαγγελέα;;; Για τις πυρκαγιές πάλι, θυμάμαι, έλεγαν με υπερηφάνεια περισσή ότι "κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού" κινητοποιήθηκαν οι πάντες και τελικά... έσβησαν οι πυρκαγιές!!!
Οι άνθρωποι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ. Δηλαδή, θέλουν να πουν ότι ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον εισαγγελέα κι εκείνος έβγαλε μια "παραγγελία";;; ¨οτι με εντολή του πρωθυπουργού έσβησαν οι φωτιές;;; Φτάνουν οι σαχλαμάρες. Δεν ντρέπονται; Εάν όλα γίνονται "κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού", τότε τι χρειάζονται οι υπουργοί;;;; Είναι απλό το ερώτημα. Αλλά είναι τόσο ανόητοι και οι υπουργοί, που φοβούμενοι μην κακοχαρακτηριστούν από τον Σαμαρά, τον υμνολογούν!!! Αγωνίζονται να φτιάξουν έναν Σαμαρά γίγαντα, ενώ δεν είναι παρά ένας... νάνος!!! Και τέτοιος θα μείνει, αφού δεν ντρέπεται κι αυτός που πηγαίνοντας στο εξωτερικό, λέει με ηλίθιο ύφος ότι παλεύει για ν' αποκτήσει "αξιοπιστία" η Ελλάδα!!! Αυτά είναι γελοιότητες.
  • ..................................
Ο ίδιος ο Σαμαράς πριν γίνει πρωθυπουργός έκανε ό,τι του περνούσε από το χέρι για να δυναμιτίσει το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων και να φανεί στους ξένους ότι ως χώρα η Ελλάδα είναι αναξιόπιστη! Υποτίθεται ότι έκανε αντίσταση! Και τώρα, κάνοντας τη μεγάλη κωλοτούμπα, γλείφει εκεί που έφτυνε. Δεν είναι πια ούτε για λύπηση. Απλώς είναι για γέλια και τον ευχαριστούμε που μας διασκεδάζει... Κι αυτό είναι δύσκολο, θα έλεγα, αφού μας έχει πιάσει από το λαιμό και κοντεύει να μας πνίξει. Τέτοια οικονομική πολιτική ούτε εγώ δεν θα εφάρμοζα. Το ένα χαράτσι μετά το άλλο. Πετσοκόβει τους μισθούς, τις συντάξεις, κόβει τα πάντα, σε λίγο θα πληρώνουμε ενοίκιο στο δικό μας σπίτι, θα μας αναγκάσει να πουλήσουμε τα σπίτια που μας άφησαν οι γονείς μας στα χωριά, δεν θα μας μείνει χωράφι για χωράφι, αφού θα πρέπει να το πληρώνουμε κι έτσι θ' αναγκαστούμε να το πουλήσουμε κοψοχρονιά σε κανέναν αετονύχη μεγαλοκαρχαρία... Θα γυρίσουμε στην εποχή των μεγαλοτσιφλικάδων. Κι αν τα παιδιά μας θελήσουν να δουλέψουν, θα πρέπει να παρακαλάνε τους τσιφλικάδες!!!

No comments: