Thursday, June 14, 2012

Οι κωλοτούμπες του Τσίπρα είναι απλώς... "ωρίμανση"!!!

Φωτογραφία: Εχω αρχίσει να μπερδεύομαι λιγάκι και δεν μπορώ να μην γελάσω με τις παρατηρήσεις της Λούκας Κατσέλη. Τις μεγάλες κωλοτούμπες του Τσίπρα τις χαρακτηρίζει "ωρίμανση"!!!
Ιδού τις είπε σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση: "...υπάρχει μια ωρίμανση στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και από ένα κόμμα διαμαρτυρίας που ήταν πριν λίγους μήνες σε ένα κόμμα το οποίο θα έχει ή μπορεί να έχει κυβερνητική εξουσία. Στο πλαίσιο αυτό η θέση του είναι ξεκάθαρη ότι θέλει να αντικαταστήσει το μνημόνιο με ένα Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης..."
Λυπάμαι γιατί η κυρία Κατσέλη δεν μας τα είχε πει πριν αυτά. Αφότου "ανακάλυψε" τον Τσίπρα ΟΛΑ έχουν μια δικαιολογία. Και το Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης δεν είναι τίποτε άλλο παρά το "ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ" της Κοινωνικής Συμφωνίας. 
λοιπόν, ας αφήσουν τις εξυπνάδες και η κ. Κατσέλη και ο Τσίπρας.
Ακούς εκεί! Ωρίμανση οι παλινωδίες και οι κωλοτούμπες!!!
Εχω αρχίσει να μπερδεύομαι λιγάκι και δεν μπορώ να μην γελάσω με τις παρατηρήσεις της Λούκας Κατσέλη. Τις μεγάλες κωλοτούμπες του Τσίπρα τις χαρακτηρίζει "ωρίμανση"!!! Ιδού τι είπε σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση: "...Υπάρχει μια ωρίμανση στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και από ένα κόμμα διαμαρτυρίας που ήταν πριν λίγους μήνες σε ένα κόμμα το οποίο θα έχει ή μπορεί να έχει κυβερνητική εξουσία. Στο πλαίσιο αυτό η θέση του είναι ξεκάθαρη ότι θέλει να αντικαταστήσει το μνημόνιο με ένα Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης..." Λυπάμαι γιατί η κυρία Κατσέλη δεν μας τα είχε πει πριν αυτά. Αφότου "ανακάλυψε" τον Τσίπρα ΟΛΑ έχουν μια δικαιολογία. Και το Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης δεν είναι τίποτε άλλο παρά το "ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ" της Κοινωνικής Συμφωνίας. Λοιπόν, ας αφήσουν τις εξυπνάδες και η κ. Κατσέλη και ο Τσίπρας. Ακούς εκεί! Ωρίμανση οι παλινωδίες και οι κωλοτούμπες!!!

No comments: