Friday, June 1, 2012

Ερχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Βοήθειαααα....


Φωτογραφία: Είπα να παρακολουθήσω  τον Τσίπρα που θα παρουσιάσει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ομως δεν αντέχω άλλο, διότι ο άνθρωπος διεκτραγωδεί εδώ και αρκετή την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση. 
Του γράψανε έναν λόγο, όπου το υβρεολόγιο κατά των δυο κομμάτων, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, του Σαμαρά και του Βενιζέλου, κυματίζει το νέο πνεύμα των ανθρώπων που διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού για να σχηματίσουν "αυτοδύναμη" κυβέρνηση!!! 

Ο Τσίπρας λέει εξυπνάδες και η πολιτική του δεν αντέχει σε επιχειρηματολογία. 
Το μόνο που ξέρει είναι οι ύβρεις και η ανατροπή των προηγούμενων για να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ κι όλος ο συρφετός που έχει συνταχθεί στις τάξεις του. 
Μάθαμε ότι το Μνημόνιο είναι τούτο, είναι εκείνο, είναι το άλλο... ΕΛΕΟΣ! 
Δεν θέλει σταδιακή απαγκίστρωση. Θέλει να το απορρίψει, να το καταγγείλει, να το ακυρώσει, να καταστρατηγήσει τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί. Θέλει μια κοινωνία που θα μπει σε κλίμα εμφυλιοπολεμικό. 
Και τώρα που χρησιμοποιεί ένα λεξιλόγιο ακραίων χαρακτηρισμών, μπαίνει στο πετσί εκείνων που είναι οργισμένοι και νιώθουν ότι τους εκφράζει αυτό το υβρεολόγιο. 
Παρουσιάζονται όλοι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ σαν οι παρθένοι πολίτες, λες και γεννήθηκαν χτες, λες και δεν συμμετείχαν ποτέ στη διοίκηση, λες και δεν είχαν θέσεις κρατικές, σε επιτροπές σε διάφορα υπουργεία... 
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. 
Τον ακούω να μιλάει επί πολλή ώρα κι ακόμα να αναφερθεί σε προτάσεις, θέσεις. 
Ανακυκλώνει τις ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κι από κάτω χειροκροτάνε!!!!  
Σήψη, παρακμή, πανικόβλητοι φεύγουν -λέει- κι έρχονται αυτοί που χειροκροτάνε!!! 
Ερχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Διεκδικεί τη διακυβέρνηση του τόπου για να μεταφέρει την εξουσία εκεί απ' όπου πηγάζει... 
Κι από κάτω κραυγάζουν: "Ηρθε η ώρα της αριστεράς"!!! 
Ποιας αριστεράς;;;
Θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ τη δημοκρατία;;; 
Είναι -λέει ο Τσίπρας- η "ήρεμη δύναμη"!!!
Κύριε Τσίπρα, μπορείς να μας απαντήσεις τι θα κάνεις όταν η Τρόικα δηλώνει ότι η μη εφαρμογή του Μνημονίου θα προκαλέσει παύση της χρηματοδότησης και έξοδο από την Ευρωζώνη;;;
Αυτά που λέει σήμερα ο Τσίπρας είναι για να προετοιμάσει τον κόσμο ότι στην περίπτωση που αναλάβει να σχηματίσει κυβέρνηση (που εύχομαι να μη γίνει ποτέ), ότι το ΠΑΣΟΚ διέλυσε τη χώρα, άφησε χάος, κλπ. 
Τα ξέρουμε αυτά. 
Και γι' αυτό καθίστε στον άξονα τώρα και πληρώστε φόρους και πληρώστε διόδια και πληρώστε τα μαλλιά της κεφαλής σας. 
Κι επειδή θα τα λέει ο Τσίπρας καλώς να τα πληρώσουμε;;; 
Εγινε κιόλας ο Τσίπρας ένας πολιτικός παλαιοκομματικής κοπής! 
Να τον χαίρονται όσοι τον θέλουν.

Είναι ευκαιρία να μάθουμε κι εμείς να μην πληρώνουμε διόδια, 
να βοηθάμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να κάνουν σχολικές καταλήψεις,
 να κλείνουν τους δρόμους, 
να διαλύουν δημόσιες εκδηλώσεις, 
να μην πληρώνουμε τη ΔΕΗ αφού δεν γουστάρουμε την ΕΡΤ και τις ειδήσεις της, 
να κλείνουμε τις πανεπιστημιακές σχολές (γιατί να μας νοιάζει αν οι φοιτητές θα χάνουν... εξεταστικές;;;), 
να εγκαταστήσουμε τους κακόμοιρους τους λαθρομετανάστες στα δημόσια κτίρια, 
να στέλνουμε τα παιδιά μας στον ελεύθερο χρόνο τους στις καφετέριες (για να έχουν λεφτά οι καφετέριες), 
να καταγγείλουμε μονομερώς τις δανειακές συμβάσεις που έχουμε κάνει με τις τράπεζες για να γλιτώσουμε από το βραχνά των δανείων...
Στην πορεία θα βρούμε κι άλλα...

Είπα να παρακολουθήσω τον Τσίπρα που θα παρουσιάσει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ομως δεν αντέχω άλλο, διότι ο άνθρωπος διεκτραγωδεί εδώ και αρκετή την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Του γράψανε έναν λόγο, όπου το υβρεολόγιο κατά των δυο κομμάτων, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, του Σαμαρά και του Βενιζέλου, κυματίζει το νέο πνεύμα των ανθρώπων που διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού για να σχηματίσουν "αυτοδύναμη" κυβέρνηση!!!

  • ...............................
Ο Τσίπρας λέει εξυπνάδες και η πολιτική του δεν αντέχει σε επιχειρηματολογία. Το μόνο που ξέρει είναι οι ύβρεις και η ανατροπή των προηγούμενων για να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ κι όλος ο συρφετός που έχει συνταχθεί στις τάξεις του. Μάθαμε ότι το Μνημόνιο είναι τούτο, είναι εκείνο, είναι το άλλο... ΕΛΕΟΣ! Δεν θέλει σταδιακή απαγκίστρωση. Θέλει να το απορρίψει, να το καταγγείλει, να το ακυρώσει, να καταστρατηγήσει τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί. Θέλει μια κοινωνία που θα μπει σε κλίμα εμφυλιοπολεμικό. Και τώρα που χρησιμοποιεί ένα λεξιλόγιο ακραίων χαρακτηρισμών, μπαίνει στο πετσί εκείνων που είναι οργισμένοι και νιώθουν ότι τους εκφράζει αυτό το υβρεολόγιο.
  • ............................... 
Παρουσιάζονται όλοι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ σαν οι παρθένοι πολίτες, λες και γεννήθηκαν χτες, λες και δεν συμμετείχαν ποτέ στη διοίκηση, λες και δεν είχαν θέσεις κρατικές, σε επιτροπές σε διάφορα υπουργεία... Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Τον ακούω να μιλάει επί πολλή ώρα κι ακόμα να αναφερθεί σε προτάσεις, θέσεις. Ανακυκλώνει τις ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κι από κάτω χειροκροτάνε!!!! Σήψη, παρακμή, πανικόβλητοι φεύγουν -λέει- κι έρχονται αυτοί που χειροκροτάνε!!! Ερχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Διεκδικεί τη διακυβέρνηση του τόπου για να μεταφέρει την εξουσία εκεί απ' όπου πηγάζει... Κι από κάτω κραυγάζουν: "Ηρθε η ώρα της αριστεράς"!!! Ποιας αριστεράς;;;
  • ...............................
Θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ τη δημοκρατία;;; Είναι -λέει ο Τσίπρας- η "ήρεμη δύναμη"!!! Κύριε Τσίπρα, μπορείς να μας απαντήσεις τι θα κάνεις όταν η Τρόικα δηλώνει ότι η μη εφαρμογή του Μνημονίου θα προκαλέσει παύση της χρηματοδότησης και έξοδο από την Ευρωζώνη;;; Αυτά που λέει σήμερα ο Τσίπρας είναι για να προετοιμάσει τον κόσμο ότι στην περίπτωση που αναλάβει να σχηματίσει κυβέρνηση (που εύχομαι να μη γίνει ποτέ), ότι το ΠΑΣΟΚ διέλυσε τη χώρα, άφησε χάος, κλπ. Τα ξέρουμε αυτά. Και γι' αυτό καθίστε στον άξονα τώρα και πληρώστε φόρους και πληρώστε διόδια και πληρώστε τα μαλλιά της κεφαλής σας. Κι επειδή θα τα λέει ο Τσίπρας καλώς να τα πληρώσουμε;;; Εγινε κιόλας ο Τσίπρας ένας πολιτικός παλαιοκομματικής κοπής! Να τον χαίρονται όσοι τον θέλουν.
  • ...............................
Είναι ευκαιρία να μάθουμε κι εμείς να μην πληρώνουμε διόδια, να βοηθάμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να κάνουν σχολικές καταλήψεις, να κλείνουν τους δρόμους, να διαλύουν δημόσιες εκδηλώσεις, να μην πληρώνουμε τη ΔΕΗ αφού δεν γουστάρουμε την ΕΡΤ και τις ειδήσεις της, να κλείνουμε τις πανεπιστημιακές σχολές (γιατί να μας νοιάζει αν οι φοιτητές θα χάνουν... εξεταστικές;;;), να εγκαταστήσουμε τους κακόμοιρους τους λαθρομετανάστες στα δημόσια κτίρια, να στέλνουμε τα παιδιά μας στον ελεύθερο χρόνο τους στις καφετέριες (για να έχουν λεφτά οι καφετέριες), να καταγγείλουμε μονομερώς τις δανειακές συμβάσεις που έχουμε κάνει με τις τράπεζες για να γλιτώσουμε από το βραχνά των δανείων...
Στην πορεία θα βρούμε κι άλλα...

No comments: