Sunday, February 12, 2012

"Αριστεροί", προβοκάτσιες και παρακρατικοί...

Το μάθαμε το τροπάριο!! Προβοκάτσια και παρακρατικοί... Αρκετά. Κατανοεί κανείς πλήρως το κλίμα που έχουν δημιουργήσει στον κόσμο τα νέα μέτρα. Αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι δυνάμεις της λεγόμενης παραδοσιακής αριστεράς ανάβουν το φυτίλι και μετά κάνουν τον άγνωστο στρατιώτη! Επισήμως ο κύριος Τσίπρας καταδικάζει. Μπορεί όμως υπεύθυνα να μας πει, ποιες από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν του κεφαλιού τους;;; Μπορεί να αποδείξει ότι δεν έχουν συμμετοχή στα επεισόδια; Το θέμα είναι ότι ο ταλαιπωρημένος λαός πληρώνει πάντοτε... τα σπασμένα! Κι έρχονται μετά οι "αριστεροί" να τον παρηγορήσουν.

  • ....................................

Γιατί οι "αριστερροί" βλέπουν συνεχώς διεστραμμένους πολιτικούς, βλέπουν συνεχώς εξωτερικούς εχθρούς και δεν βλέπουν τον εσωτερικό εχθρό που κρύβεται μέσα μας (όπως πολύ χαρακτηριστικά και εύστοχα είπε ο Παπανδρέου), βλέπουν συνωμοσίες εσωτερικές και εξωτερικές, ισχυρίζονται ότι όλοι, και ο πρωθυπουργός και ο Παπανδρέου, είναι εγκάθετοι...

  • ....................................

ΕΛΕΟΣ πια! Πότε θα δουν κατάματα την πραγματικότητα και ας μην κυνηγούν την ουρά τους. Ο τόπος χρειάζεται ηρεμία για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Και δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν συμμορφωθούν όλοι αυτοί οι επαναστάτες του γλυκού νερού που θέλουν να ξεθεμελιώσουν τα πάντα. Να δούμε λίγο τους εαυτούς μας. Ας υπάρξουν και ανακατατάξεις στο κομματικό τοπίο.

  • ....................................

Ανακατώνεται ο κόσμος. Τίποτε δεν μένει σταθερό. Ο καθένας αναζητεί τον ζωτικό χώρο του. Γιατί να τον εμποδίσουμε; Σεβόμενοι όμως την ελευθερία του. Όχι στη δημαγωγία, όχι στο συσκοτισμό των προβλημάτων. Είναι φανερό ότι οι δυνάμεις της "αριστεράς" χρειάζονται τον ομαδικό βακχισμό, για να κρατούν τους οπαδούς τους σε διαρκή παραισθητικό πυρετό και αλλητροφοδοτούν τις ψευδαισθήσεις τους. Και χρησιμοποιούν τη μεθυσφαλή λογική των δερβίσηδων των λέξεων. Βρίζουν πια εν ονόματι του λαού. Πετάνε αντικείμενα στη Βουλή, όπως ο ανόητος βουλευτής Μαυρίκος του ΚΚΕ κατά του υπουργού Βενιζέλου! Και βέβαια δεν θέλουν να ξέρουν τι είναι χρηστά πολιτικά ήθη.

No comments: