Monday, February 6, 2012

Αυτοί ουδέποτε είχαν σχέση με το ΠΑΣΟΚ!!! Κύριε Κουβέλη, χάρισμά σας!!!



Παρουσιάζοντας κείμενο υπογραφών, θα δώσουν το «παρών» δίπλα στον Κουβέλη, ο Ν. Μπίστης, πρώην υφυπουργός επί κυβέρνησης Κ. Σηµίτη (κινείται γύρω από το περιοδικό «Μεταρρύθµιση»), ο οικονομολόγος - πανεπιστημιακός Σωτήρης Βαλντέν (υπήρξε ηγετικό στέλεχος του Ρήγα Φεραίου, του ΚΚΕ Εσωτερικού και της «Ελληνικής Αριστεράς», συμμετείχε στο Συνασπισμό ως το 1995, το 2002 προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ), ο δημοσιογράφος Παν. Παναγιώτου, ο Γιάννης Μεϊμάρογλου - εκδότης του περιοδικού «Μεταρρύθμιση», ο δικηγόρος Παύλος Αθανασόπουλος (υπήρξε μέλος των καθοδηγητικών οργάνων «Ρήγα Φεραίου», ΚΚΕ Εσωτερικού, ΕΑΡ, ΣΥΝ, ΑΕΚΑ και μετέπειτα μέλος του ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνος της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μέλος της γραμματείας του τομέα δικαιωμάτων, κοινωνικής ένταξης, μετανάστευσης και ασύλου) κ. ά.

Ολοι αυτοί οι πολιτευτάκηδες ουδέποτε είχαν σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Είναι θεσιθήρες. Ο Μπίστης ήρθε στο ΠΑΣΟΚ κι έγινε υφυπουργός, ο Παναγιώτου ήρθε στο ΠΑΣΟΚ κι έγινε πρόεδρος της ΕΡΤ, ο Αθανασόπουλος ήρθε στο ΠΑΣΟΚ κι ανέλαβε αυτές τις θέσεις που διαβάσατε. Και λοιπά, και λοιπά.
Καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για παράσιτα που είχαν φωλιάσει στον Πασοκικό κορμό. Και για να ξεκαθαρίσω τι σημαίνει "παράσιτο", ανατρέχω στο λεξικό και διαβάζω:
  • Παράσιτος, παρά + σίτος, που τρέφεται από άλλον, που απομυζά άλλον για να τραφεί /// αρσ. ο παράσιτος, πρόσωπο που ζει σε βάρος άλλου, χρησιμοποιώντας ευτελή μέσα και κολακείες, ο παρακεντές...
Λοιπόν, ας μην χαίρεται και χαμογελά η Δημοκρατική Αριστερά!
  • Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο!!!
  • Μας πήρατε, μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο...
Κάπως έτσι.


Δεν μπορώ να ξέρω τι ανικανοποίητους πόθους και επιδιώξεις είχαν, που δεν εκπληρώθηκαν με το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου, όλοι αυτοί που τώρα θα δώσουν το "παρών" στον Κουβέλη, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τι πρεσβεύουν! Εχουμε μπει δυστυχώς σ' ένα ακάθαρτο παζάρι, όπου έχει πέραση το πολιτικό αλισβερίσι. Θα φανεί στην πορεία αν πρόκειται για αλισβερίσι ιδεών και πολιτικών αρχών και όχι περί πραμάτειας που διαφημίζεται με τα μπακάλικα μέσα της αγοράς. 


No comments: