Thursday, February 23, 2012

Στην εποχή των ιπποπόδων!!!



Δεν θα συμμετέχει η ΝΔ στην εξεταστική επιτροπή για το έλλειμμα του 2009, διότι λέει ότι «δεν αφορά τις ανάγκες της χώρας»! Την απόφαση της ΝΔ να μη μετέχει στην Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα του 2009 ανακοίνωσε ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Κώστας Τασούλας, σημειώνοντας ότι η χώρα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και ότι αυτή την αποστολή πρέπει να την επωμιστεί η νέα Βουλή με νωπή τη λαϊκή εντολή. «Η ΝΔ πρωτοστατεί σε αυτή την αποστολή μαζί με τον λαό για να κερδίσουμε την πιο κρίσιμη μάχη, την ανάκαμψη της Ελλάδας» αναφέρει ο Τασούλας. Κάνει λόγο, επίσης, για «αδιόρθωτο και αμετανόητο ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου και Βενιζέλου», που «στήνει μαζί με τον ΛΑΟΣ μια εξεταστική-παρωδία για να δώσει συγχωροχάρτι στον εαυτό του και να επιδιώξει την παράταση της θητείας της Βουλής».
  • ...................................
Ποσώς μ' ενδιαφέρει η Εξεταστική και τα αμφίβολα αποτέλεσματά της. Και πολύ περισσότερο το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου... Ωστόσο, κι αυτό είναι μια κοινοβουλευτική διαδικασία. Η Νέα Δημοκρατία, ωστόσο, δείχνει για άλλη μια φορά τα τυχοδιωκτικά της αποθέματα. Αυτή δεν είναι υπεύθυνη στάση πολιτικού φορέα που επιζητεί την ψήφο του ελληνικού λαού για να κυβερνήσει. Είναι στάση αλμπάνηδων, που θέλουν να πάρουν την εξουσία... Με ποιους θέλει να κυβερνήσει ο Σαμαράς; Με τον Μιχελάκη ή με τον Φαήλο; 

  • ...................................

Λυπάμαι γιατί πέσαμε στην εποχή των ιπποπόδων! Το δράμα μας είναι ότι περιορίστηκαν τόσο πολύ οι επιλογές μας που τραβάμε... ζόρι! Αυτοί που ήθελαν να ποδηγετήσουν τις πολιτικές εξελίξεις, το κατάφεραν και υλοποιούν σενάρια! Δεν μπορώ να χωνέψω ότι στα γραφεία κάποιων επιχειρηματιών και εκδοτών σχεδιάζονται οι κινήσεις του πολιτικού κατεστημένου... Ωστόσο, δεν απελπίζομαι. Μπορεί ο ελληνικός λαός να αργεί να συνειδητοποιεί τους κινδύνους και τις εκτροπές, αλλά με το ένστικτό του κατορθώνει να αυτοπροστατεύεται. Δεν θέλω να γίνω, στο μέτρο που μου αναλογεί, ακούσιος συνένοχος ενός προοδευτικού πολιτικού ξεπεσμού. Υπάρχει διάχυτη η αίσθηση της θλιβερής λειψανδρίας. 
  • ...................................
Ωστόσο, η αδιαφορία μας πολλές φορές, η απάθειά μας η περιφρόνησή μας προς ό,τι πλήττει την αξιοπρέπεια της πολιτικής μας ζωής είναι αποτελέσματα ενός ιδιότυπου ερμητισμού, που μας κάνει να κλεινόμαστε στον εαυτό μας, με την ελπίδα ότι έτσι φυλαγόμαστε από τη λάσπη που κυκλοφορεί... Και δεν είναι μονάχα η λάσπη που κυκλοφορεί. Είναι ο σαματάς που κάνουν διάφοροι μπασιμπουζούκοι που βρίσκονται στο προσκήνιο της δημόσιας ζωής και η κραυγαλέα ημιμάθεια συναγωνίζεται την αυθάδεια της προβολής. Όλοι διεκδικούν τα πρωτεία! Επιζητούν να καθοδηγήσουν τον κόσμο, αλλά δυστυχώς τον παραπλανούν. Μην ψάχνετε για ποιους μιλάω. Είναι απλό. Στο χώρο της πολιτικής και των μέσων ενημέρωσης! Εκεί θα βρείτε εκείνους που κραυγάζουν για τη δική τους αλήθεια. Εκεί θα βρείτε καιροσκόπους και τυχοδιώκτες. Εκεί θα βρείτε εκτροχιασμένες συνειδήσεις.

No comments: