Thursday, February 9, 2012

Δημοσκοπήσεις: Η διαπλοκή και η απάτη επιχειρηματιών και εκδοτών...

Για το θέμα των δημοσκοπήσεων θέλω να πω γιατί μου έχουν μιλήσει δυο-τρεις φίλοι σχετικά και αυτό που έχω να σημειώσω είναι ότι πράγματι είναι ένα εργαλείο στα χέρια εκείνων που βυσσοδομούν κατά του ελληνικού λαού. Δυστυχώς οι δημοσκοπήσεις είναι όλες ψεύτικες. Κι όταν μιλάμε πολλές φορές για διαπλοκή μέσων μαζικής ενημέρωσης (ή εξαπάτησης, όπως λέει ένας από τους φίλους μου), δεν είναι κάτι που το είδαμε στον ύπνο μας. Οχι. Είναι μια πραγματικότητα. Και κάποια στιγμή θα μπορούμε να μιλάμε και με αποδείξεις. 
  • ................

Νομίζουν κάποιοι νεόκοποι επιχειρηματίες και εκδότες ότι μπορούν να κουλαντρίσουν την πολιτική ζωή του τόπου. Κάνουν λάθος! Θα αποκαλυφθούν σύντομα και δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν! Ο νεαρός επιχειρηματίας που κάποτε διακήρυττε τη φιλία του με τον Γιώργο Παπανδρέου, το έβαλε αμέτι μουχαμέτι να ξεπεράσει σε ίντριγκα ακόμη και τον αείμνηστο Λαμπράκη. Και οι δημοσκοπικές εταιρίες δεν μπορούν να παίζουν εσαεί στις πλάτες του λαού. Μπορεί να παίζουν στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ ή του Παπανδρέου, αλλά τον λαό δεν μπορούν να τον εξαπατήσουν. 
  • ................

Το κουτόχορτο κάποτε τελειώνει κι ο λαός θέλει απλώς ψωμάκι! Και φυσικά την αλήθεια. Τα λέω όλα αυτά γιατί χαζεύοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ΠΕΦΤΩ από τα σύννεφα με τα αποτελέσματα που εξευτελίζουν τη νοημοσύνη μας. Δεν στέκονται τα νούμερα! Τι ακούσαμε από τον κύριο Κουβέλη, ώστε ο λαός να τον προτιμάει και τα νούμερα του ίδιου και του κόμματός του να ανεβαίνουν στα ύψη;;;; Αλλά είναι κρίμα και για τον ίδιο τον Κουβέλη που προφανώς τρέφει ψευδαισθήσεις ότι ο πολιτικός λόγος του έχει αντίκρισμα στον ελληνικό λαό. Δεν μ' ενδιαφέρει αν συνέλθει ή όχι. Ποτέ του να μη συνέλθει. Ανήκει στη χορεία όλων αυτών των παλαιοκομμουνιστών που τώρα έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να πάρουν την εξουσία. 
  • ................

Το δυστύχημα είναι ότι πρόκειται για το ωραιότερο "άλλοθι" του καπιταλιστικού συστήματος. Αυτό ισχύει για όλες τις δυνάμεις που βόσκουν στον ευρύτερο χώρο της λεγόμενης "αριστεράς". Και για τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, αυτού του άθλιου νέου πολιτικού που βρίζει, από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί, όλο το πολιτικό σύστημα, τους πολιτικούς και απορώ πώς δεν βρέθηκε κάποιος από αυτή την παράταξη των άπειρων "συνιστωσών" να του συστήσει να είναι τουλάχιστον ευγενής!

No comments: