Monday, January 16, 2012

Χρυσοχοϊδης, ο υβριστής και συκοφάντης του Γιώργου Παπανδρέου!



Ο Χρυσοχοΐδης επιμένει στην υποψηφιότητά του, με σύνθημα: «Να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα από την αρχή». Σχολιάζοντας τα όσα διεξήχθησαν στο διήμερο Εθνικό Συμβούλιο, είπε μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 πως «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ, δεν ήταν εκεί χθες, γιατί δεν υπήρξε στοιχειώδης αυτοκριτική» και σημείωσε ότι «έπρεπε να υπάρξει κατάθεση ψυχής και πνεύματος για το τι έχει συμβεί, ποια τα λάθη και που χρειάζονται διαφορετικές απαντήσεις»... Τώρα τι νομίζει ο Χρυσοχοϊδης; Οτι θα σαγηνεύσει τις μάζες; Κάνει μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις αλλά θα παραμείνει ως ο υβριστής και συκοφάντης του Γιώργου Παπανδρέου. 

Είπε ακόμη ότι «το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αναζητήσει με ποιο τρόπο θα ξαναβρεί την ψυχή του» και: «Οφείλουμε να πάμε στον κόσμο να συζητήσουμε». Την ψυχή του το ΠΑΣΟΚ την έχει χάσει με κάτι τέτοιους σαν και του λόγου του. Κι αν έχει την τόλμη, ας κατέβει στον κόσμο να συζητήσει και μετά ας έρθει να μας μιλήσει για την εμπειρία του αυτή. 

Ανέφερε, δε στο ψυχαρικό ραδιόφωνο, ότι το δικό του σύνθημα είναι: «Πρέπει να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα από την αρχή. Να επικρατήσει η αλήθεια, η δικαιοσύνη και η αλληλεγγύη. Και μετά να φτιάξουμε την οικονομία, έτσι ώστε να στηρίζεται στην εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα, γιατί μόνο έτσι θα βγούμε από την κρίση». Μα, αυτά που λέει τον εκθέτουν διότι πριν λίγες μέρες αναφερόμενος στον Παπανδρέου είπε τα αίσχιστα. Τώρα υποδύεται τον... θεολόγο για να αποσπάσει τον συναισθηματισμό του κόσμου, ο οποίος κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο!

Ερωτηθείς για τις επιθέσεις που δέχεται μετά την κριτική που άσκησε στις αποφάσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου, ο Μ.Χρυσοχοΐδης αναρωτήθηκε: «Κάθε φορά που διαφωνεί ένας υπουργός θα παραιτείται; Εγώ έχω πει τις απόψεις μου και προφορικά και γραπτώς. Αλλά το βασικό που ξεχνούν αυτοί που τα λενε αυτά είναι ότι πριν από δύο μήνες η κυβέρνησή μας κατέρρευσε». Κατέρρευσε η κυβέρνησή μας ή κάτι τύποι σαν κι εσένα την υπονομεύσατε;;;; Μερικές φορές κύριε Χρυσοχοϊδη, η σιωπή είναι πράγματι χρυσός!!!!

No comments: