Sunday, September 4, 2011

Το ΚΚΕ άλλα λέει κι άλλα κάνει!

Διάβασα ότι οκτάωρη στάση εργασίας κήρυξε η ΕΤΙΤΑ στον τηλεοπτικό σταθμό 902 για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών, οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις απολύσεις που έγιναν στον τηλεοπτικό σταθμό και ζητούν την ανάκλησή τους. Η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κηρύσσει 8ωρη στάση εργασίας για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 από ώρα 16.00 – 00.00 στον τηλεοπτικό σταθμό 902, αντιδρώντας στις απολύσεις.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Διοίκηση του 902 την ανάκληση των απολύσεων και την δέσμευση ότι δεν θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας.ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους τεχνικούς στον τηλεοπτικό σταθμό 902, μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη στάση εργασίας.Συνάδελφοι, η άμεση ανταπόκριση, η μαζική και η δυναμική παρουσία σας στα αγωνιστικά καλέσματα της Ένωσης είναι το μόνο που μπορεί να περιφρουρήσει τις εργασιακές μας σχέσεις και να επιφέρει και νέες κατακτήσεις.

Είναι φανερό πως στο "βασίλειο" του ΚΚΕ υπάρχουν άλλοι νόμοι και κανείς δεν έχει δικαίωμα να ελέγξει τους κουμανταδόρους του κόμματος. Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Επίσης μπορούν να πηγαίνουν στη Βουλή και να καταγγέλλουν το κράτος για τις απολύσεις από τους δημόσιους οργανισμούς, να διαδηλώνουν στους δρόμους γι' αυτό, να φωνάζουν κ.λπ. Οι αντιφάσεις τελικά είναι χαρακτηριστικό αυτού του κόμματος που εξακολουθεί να θέλει καταρρακωμένο το ηθικό του λαού για να έχει το άλλοθι των "κινητοποιήσεων". 

2 comments:

Anonymous said...

Εδώ ο κόσμος χάνεται, το Κ.Κ.Ε. σας μάρανε...

Νίκος Λαγκαδινός said...

Σιγά τους χαμένους και τους πεινασμένους!