Saturday, May 14, 2011

Χατζηνικολάου: "Στο όνομα 700 συναδέλφων..."!!!

Real.gr: Σαν να μην βολεύεται με το νέο στήθος της φαίνεται η Jessica Wright που προσπαθεί να βρει τη σωστή θέση για να κάνει ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο της Ισπανίας. Στο τέλος του άρθρου, δείτε και τις άλλες πόζες της Jessica. Τι να κάνουμε; Για χάρη του κυρίου Χατζηνικολάου! 
"Στο όνομα επτακοσίων (700) συναδέλφων και των οικογενειών τους..."! Ετσι είπε ο κύριος Νίκος Χατζηνικολάου, σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον άλλον κύριο Γιάννη Παπαγιάννη στην τηλεόραση του περιθωριακού Extra. Μια πρώτη "ανάγνωση" λέει ότι στο κανάλι αυτό δούλευαν επτακόσιοι (700) επιχειρηματίες! Διότι όταν αναφερόμαστε στον κύριο Χατζηνικολάου, εννοούμε τον επιχειρηματία-εκδότη, αφού έχει στην ιδιοκτησία του εφημερίδα και ραδιοφωνικό σταθμό. 

Και μην μας πει τώρα για μετοχές και τα τοιαύτα, όπως ο Παπαγιάννης που ενώ διαχειρίζεται το μπλογκ fimotro, λέει ότι δεν έχει σχέση! Και από κάτι συμφραζόμενα, περιμένει πώς και πώς να τελειώσει η υπόθεση με τον Alter ώστε να προχωρήσει σε δικό του... τηλεοπτικό εγχείρημα! Τώρα, σε ό,τι έχει σχέση με την "φωνή" του Alter, δεν έχουμε και μεγάλο πρόβλημα. Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν τόσες "φωνές" ενημέρωσης που ΔΕΝ μας έλειψε η "φωνή" του κυρίου Χατζηνικολάου... Αυτό που θα του λείψει (του ίδιου του Χατζηνικολάου) είναι η δική του προσωπική τηλεοπτική παρουσία και η διαφήμιση της εφημερίδας του! Οσο υπάρχει ο Alter η εφημερίδα του έχει διαφήμιση... Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες.

Αυτές οι σχέσεις (εννοώ, οι επιχειρηματικές) που έχει αναπτύξει ως επιχειρηματίας ο κύριος Χατζηνικολάου, δεν έχουν σχέση με τους "700 συναδέλφους" του. Εχει επιδιώξει και τα έχει καταφέρει να πλασάρει τον εαυτό του στο κάδρο των "επωνύμων" και με την εφημερίδα του "απέσπασε" και πρόσκληση από τη Βουλή για να "καταθέσει" εναντίον τού Τσοχατζόπουλου, για τον οποίο πιστεύει ότι είναι ένοχος. Δικαίωμά του να το πιστεύει. Αλλά τα έγγραφα που "συρρέουν" στην εφημερίδα του κυρίου Χατζηνικολάου και τα οποία "ενοχοποιούν" διαφόρους εν αποστρατεία πολιτικούς (στο αυριανό φύλλο έχει μπει στο στόχαστρο ο Γιάννος Παπαντωνίου), δημιουργούν την πεποίθηση ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας-εκδότης τα χρησιμοποιεί ως ανελκυστήρα. Καμιά φορά ο ανελκυστήρας παθαίνει βλάβη κι άντε μετά να βρεθεί ο τεχνικός για να διορθώσει τη βλάβη!

Κάποτε, ο Μητσοτάκης εισήγαγε στο πολιτικό λεξιλόγιο τον όρο "διαπλοκή". Με τον τρόπο που λειτουργούν σήμερα κάποια μέσα ενημέρωσης, έχει κανείς την εντύπωση ότι κοινολογούν "ειδήσεις" για να εξυπηρετηθεί κάποιος σκοπός είτε πολιτικός είτε επιχειρηματικός. Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα μέσα ενημέρωσης ήταν και είναι το δραστικότερο όπλο επηρεασμού της κοινής γνώμης και ο πλέον επίφοβος προωθητής ιδεών.
Δεν βλέπετε ότι όλα τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης λειτουργούν σήμερα εναντίον της ελληνικής κοινωνίας την οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να την αποδιοργανώσουν και να την συντρίψουν; Τα "μέσα" ενημέρωσης έχουν μετεξελιχθεί σε όργανα προπαγάνδας που δεν ορρωδούν προ ουδενός. Οι επιχειρήσεις των μέσων επικοινωνίας επιδιώκουν να κατακτήσουν ευρύτερη μάζα αναγνωστών και τηλεθεατών ή ακροατών για να υπηρετηθεί σε τελική ανάλυση η πολιτική τους επιρροή και η εμπορική τους πλευρά ως επιχείρησης.
Οι εφημερίδες, τα περιοδικά, τα τηλεοπτικά κανάλια επιδίδονται καθημερινά στην κολακεία των κατωτέρων ενστίκτων ή των νοσηρών ενδιαφερόντων τού πλήθους. Ο κύριος Χατζηνικολάου "αποκαλύπτει" τους "απατεώνες" πολιτικούς, αλλά συγχρόνως "ενημερώνει" το κοινό του για τις δραστηριότητες των ανθρώπων του λεγόμενου "λάιφ-στάιλ" και των μελών της οικογένειας των Γλίξμπουργκ με άφθονο γαργαλιστικό φωτογραφικό υλικό. Είναι φανερό ότι η γραμμή της δημοκοπίας βρίσκεται σε αρμονία με τον κερδοσκοπικό χαρακτήρα της επιχείρησης.
ΥΓ. Τα περί σωματοφυλάκων δεν τα ξέχασα. Θα επανέλθω... δριμύτερος!
Σε ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, η σέξι Βρετανίδα τηλεστάρ έδειξε τις εκρηκτικές καμπύλες της και το «καινούργιο» στήθος της. Όταν αποφάσισε να κάνει αυξητική, δέχθηκε αυστηρή κριτική ακόμη και από τον αδερφό της Mark. Λίγους μήνες μετά η γνωστή τηλεπερσόνα της Βρετανίας Jessica Wright δηλώνει πανευτυχής που πήρε την απόφαση.
«Αυτό ήταν το μόνο που ήθελα να αλλάξω πάνω μου!» εξομολογείται και τονίζει ότι ήταν η συμβουλή της συμπαίκτριάς της Amy που την έπεισε να κάνει το βήμα: «Μετά δεν θα ξαναείσαι ίδια! Just do it!» της είπε και το έκανε αν και όταν ξαπλώνει μπρούμυτα μάλλον αντιμετωπίζει λίγα προβλήματα... βολέματος.

κι αυτό!


Κύριε Χατζηνικολάου, ευχαριστούμε για την ψυχαγωγία!

No comments: