Thursday, March 31, 2011

Ο κύριος Νίκος Χατζηνικολάου θα μιλήσει για "Κρίση και Διανόηση" στην ΕΣΗΕΑ!!!





Η Εύα Λάσκαρη επανήλθε στο προσκήνιο αλλά αυτή τη φορά σε ρόλο DJ!


Συνήθως όταν κάποιος πάει σε ένα νυχτερινό μαγαζί που ξέρει ότι θα ακούσει λαϊκά τραγούδια δεν περιμένει σε καμία περίπτωση να δει... την Εύα Λάσκαρη με σέξι εμφάνιση σε ρόλο DJ!


Κι όμως, η Εύα Λάσκαρη παίζει κάθε βράδυ μουσική, εδώ και αρκετό καιρό, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Χρήστος Χολίδης.



  Πατήστε για μεγέθυνση
"Καυτά" δεν είναι μόνο τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών της Ευρωλίγκας αλλά και τα κορίτσια των ομάδων που ψυχαγωγούν τους οπαδούς. Χορηγός της διοργάνωσης καλεί τον κόσμο να ψηφίσει τις ωραιότερες τσιρλίντερς με έπαθλο 2 εισιτήρια για το Final-4. Εσείς τι ψηφίζετε;






Αν η υπόθεση πρόκριση στο Final-4 της Βαρκελώνης έχει μετατραπεί πλέον σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, με όλα τα ζευγάρια να βρίσκονται στο 1-1 μετά τους δύο πρώτους αγώνες, φανταστείτε πόσο ακόμα δυσκολότερα γίνονται τα πράγματα για να καταφέρει να επιλέξει κάποιος τις πλέον "καυτές" τσιρλίντερς της κορυφαίας διασυλλογικής μπασκετικής διοργάνωσης.



Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και ένας από τους φετινής Euroleague (Efes Pilsener), ο οποίος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Euroleague "ανέβασε" διαγωνισμό σχετικά με το ποιες είναι οι κορυφαίες τσιρλίντες για τη σεζόν 2010-2011.



Οι υποψήφιες "ομάδες" είναι 11 συνολικά, μεταξύ των οποίων οι τσιρλίντερς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με τους "επισκέπτες" της ιστοσελίδας να καλούνται να διαλέξουν και να έχουν ταυτόχρονα την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για δύο εισιτήρια για την τελική φάση στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.



Στην σχετική ιστοσελίδα, φιλοξενούνται photos και videos από κάθε μία από τις 11 ομάδες των τσιρλίντερς, ενώ σύμφωνα με το διαγωνισμό, ο καθένας έχει το δικαίωμα να ψηφίσει το πολύ μία ομάδα μέσα σε κάθε ώρα.

Όσον αφορά στον νικητή, θα είναι αυτός που θα έχει δώσει την ψήφο Νο 10.000 σε κάποια από όλες αυτές τις ομάδες. Ποια είναι λοιπόν η αγαπημένη σας ομάδα τσιρλίντερ;


Η Ρία Αντωνίου είναι το πιο καυτό κορίτσι του μόντελιγκ με διαφορά! Οι φωτογραφίες της μαρτυρούν του λόγου το αληθές!








Η Ρία Αντωνίου δεν είναι απλά το πιο hot κορίτσι του μόντελινγκ, αλλά ξέρει και να το δείχνει, γεγονός που ξεσηκώνει τον αντρικό πληθυσμό.


Απολαύστε την στο video που ακολουθεί.
Το φωτογραφικό υλικό (με τις λεζάντες) και το βίντεο είναι από μια γρήγορη περιδιάβαση στο Real.gr του κυρίου Νίκου Χατζηνικολάου (εκδότη - διευθυντή της Real News) που θα κάνει εισήγηση στην ημερίδα με θέμα "Κρίση και Διανόηση" του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ



No comments: