Thursday, January 27, 2011

Προβοκάτορες είναι οι υποστηρικτές των λαθρομεταναστών

Τα νέα έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό. Ακούστηκε ότι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θ. Πελεγρίνης ζήτησε την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου για να μπουν οι δυνάμεις ασφαλείας και να βγάλουν τους λαθρομετανάστες που έχουν καταλάβει τη Νομική Σχολή. Αλλη πληροφορία αναφέρει ότι ο πρύτανης παραιτήθηκε.
Οσονούπω θα μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που έχει σημασία είναι να αποφασίσει η πολιτική ηγεσία της χώρας να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να λάβουν τέλος τα παιχνίδια που σχεδίασαν και υλοποιούν τα διάφορα γκρουπούσκουλα που άγονται φέρονται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και οι σαχλαμάρες του Τσίπρα δεν θα πρέπει να τις λαβαίνει κανείς υπόψη του. Ο νεαρός Τσίπρας νομίζει ότι μας δουλεύει. Αλλά οι πολιτικοί άνδρες είναι ξεκάθαροι στις απόψεις τους. Μιλάνε καθαρά και ξάστερα.
Αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία βάλλεται από τους διάφορους περιθωριακούς που πίστεψαν ότι θα τα βάλουν με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Στην ουσία τα βάζουν με την ελληνική κοινωνία, λειτουργούν ως προβοκάτορες, δυναμιτίζουν το θεσμό του πανεπιστημιακού ασύλου, αφού με την τακτική τους οδηγούν τα πράγματα εκεί που θέλουν: Να αναγκάσουν την πολιτεία να βγάλει τους λαθρομετανάστες με τις δυνάμεις ασφαλείας. 
ΠΡΕΠΕΙ η υπόθεση να τελειώσει απόψε! Ποιοι είναι οι λαθρομετανάστες που αρνούνται να βγουν και να οδηγηθούν στο νέο κτίσμα που τους υποδείχτηκε;; Θέλουν μαζί τους και τον Γιαννόπουλο και την Κούρτοβικ και τους νεολαίους του Συνασπισμού; Τι λέτε ρε παιδιά;
Πάντως, όσο βλέπω τις υψωμένες γροθιές, μου ανάβουν τα λαμπάκια. Δηλαδή, τι νομίζουν; Ότι θα μ ας νικήσουν, θα μας συντρίψουν, θα μας κάνουν να δεχτούμε τους όρους τους;;

No comments: