Wednesday, May 26, 2010

Φέρτε τον Μαντέλη πίσω για να "πληρώσει"!


Αυτός είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος μιας καθημερινής εφημερίδας και απηχεί την αντίδραση της κοινής γνώμης. Η κυνική ομολογία του Μαντέλη μας έχει αφήσει άφωνους. Δεν έχω να πω παρά μόνο τούτο: στο εκτελεστικό απόσπασμα!!!! Γιατί η πολιτεία επέτρεψε τη φυγή στο Αζερμπαϊτζάν του κυρίου Μαντέλη; Μας παραπέμπει στην υπόθεση Χριστοφοράκου. Λοιπόν, ο Παπανδρέου έχει μια ευκαιρία να μείνει στην ιστορία. Είχε πει ότι όλα πρέπει να βγουν στο φως και οι ένοχοι που πρόδωσαν την εντολή του ελληνικού λαού, να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!  Περιμένουμε...

3 comments:

monahikoslikos said...

Μην είσαι άδικος και ο Μαντέλης πλήρωσε....
...Το εισιτήριό του για το Μπακού!!!

Νίκος Λαγκαδινός said...

Καλό! Αλλά, άσε με να ελπίζω ότι μπορεί κάποια στιγμή, κάποιος θα πληρώσει!!! Αυτά τα περί "παραγραφής" είναι μαλακίες. Να γίνει άλλος νόμος που να μην τα παραγράφει!!!

monahikoslikos said...

Νόμο για να μην τα παραγράφει δεν μπορεί να γίνει χωρίς αναθεώρηση του Συντάγματος κι αυτά που λέει ο Καστανίδης είναι εκ του πονηρού για να εκτονωθεί η οργή του κόσμου.
Μπορεί όμως η εξεταστική Επιτροπή να τον στείλει πακέτο στη Δικαιοσύνη για ξέπλυμα αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και δεν έχει παραγραφεί...
Αλλά μην αυταπατάσαι όλα γίνονται για αποπροσανατολισμό.
Κι εσύ ονειρεύεσαι εκτελεστικά απόσπάσματα...
Σκέψου ότι ο Μαντέλης είχε το θράσσος να απευθυνθεί στις οικονομικές υπηρεσίες της βουλής και να ζητήσει να του πληρώσουν 10.000 ευρώ που του κόστισε υποτίθεται το πήγαινε έλα Μπακού - Αθήνα - Μπακού και η παραμονή του εδώ για να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Εξεταστικής Επιτροπής.