Thursday, January 21, 2010

Καζάνι που βράζει η ΕΡΤ, αλλά κι εμείς είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη!

Διαβάζω στην "Ελευθεροτυπία" ότι σε διαπραγματεύσεις με το μεταβατικό διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ εξακολουθεί να βρίσκεται το δίδυμο της πρωινής ζώνης της ΕΡΤ Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου που παρουσιάζουν την «Πρώτη γραμμή» με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με το θέμα των χρημάτων», μας απάντησε ο Βασίλης Λυριτζής και πρόσθεσε: «Υπάρχει θυμός και οργή απ' όλο αυτό το ανθρωποφαγικό σκηνικό και τις προσωπικές επιθέσεις που δεν εμφανίστηκε κανένας από την ΕΡΤ να υπερασπίσει τις επιλογές της...».

Ποιες επιλογές της να υπερασπιστεί η ΕΡΤ, ρε καλόπαιδα; Τις υπετριακόσιες χιλιάδες ευρώ που τσεπώνετε κάθε χρόνο για να ξεφυλλίζετε την Espresso, να δείχνετε τα αφιερώματα των εφημερίδων για το κυνήγι και τα αυτοκίνητα, και να κάνετε πλακίτσες με τον πόνο μας; Ο γιος μου σπουδαγμένος, με πτυχία από πανεπιστήμια του Λονδίνου, δεν "μπόρεσε" να βρει δουλεια στα κρατικά μέσα ενημέρωσης γιατί προτεραιότητα είχαν -λέει- τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ!!! Και τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ εισπράττουν παχυλούς μισθούς, ενώ ο γιός μου είναι ένας από τους χιλιάδες νέους των εφτακοσίων ευρώ!

Αυτοί που σας ανέχονται και κουβεντιάζουν μαζί σας, προφανώς ζουν σε άλλο πλανήτη. Λέτε: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με το θέμα των χρημάτων»!!! Ας γελάσω! Μήπως έχουν να κάνουν με το πώς θα ξεφυλλίζετε την Espresso με τις γκόμενες; ΕΛΕΟΣ!

No comments: