Friday, February 27, 2009

ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Η ευκαιρία: στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη, Ναυαρίνου & Ζωοδόχου Πηγής βρίσκεται οικόπεδο έκτασης 1.700 τ.μ. που ανήκει στο ΤΕΕ. Μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε ως πάρκινγκ. Τώρα υπάρχει κίνδυνος να οικοδομηθεί

Διεκδικούμε:

 • Άμεσο χαρακτηρισμό του οικοπέδου στο ρυμοτομικό ως χώρου πρασίνου
 • Να προβεί ο Δήμος το ταχύτερο σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτησή του

Στις 7 Μαρτίου το μεσημέρι σας καλούμε σε γιορτή στο χώρο του οικοπέδου με μουσική, φαγητό, ποτό, χορό και τραγούδι!

 • Τα Εξάρχεια είναι μια πυκνοχτισμένη περιοχή κατοικίας της Αθήνας, μια γειτονιά με ψηλά κτίρια και στενούς δρόμους σε μια πόλη που πνίγεται από το καυσαέριο. Ταυτόχρονα, αποτελούν κομμάτι του κέντρου της πόλης, γεγονός που συνεπάγεται τη συγκέντρωση δραστηριοτήτων που προσελκύουν μια πληθώρα επισκεπτών όλες τις μέρες και ώρες.

Σε αυτή, λοιπόν, τη γειτονιά που η ανάγκη δημιουργίας χώρων πρασίνου είναι επιτακτική παρατηρείται έλλειψη σε αδόμητες εκτάσεις, που θα μπορούσαν να διαμορφωθούν σε δημόσιους χώρους και να προσφέρουν μια ανάσα από το τσιμέντο της πόλης.

 • Σε αυτά τα πλαίσια, οι κάτοικοι των Εξαρχείων δυστυχώς πληροφορηθήκαμε πως ενώ η δυνατότητα δημιουργίας ενός χώρου υψηλού πρασίνου στη συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη, Ναυαρίνου και Ζωοδ. Πηγής, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου, υπάρχει εδώ και δεκαοχτώ χρόνια, ο δήμος δεν έχει προχωρήσει ακόμα στις απαραίτητες ενέργειες.

Σύμφωνα με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ το Μάιο 1990 (1203/15.5.90) που αποστέλλεται στο Δήμο Αθηναίων, ζητείται τμήμα 1476 τ.μ. «να χαρακτηριστεί ως χώρος πλατείας λόγω του ότι η θέση του παραπάνω τμήματος του οικοπέδου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από πολεοδομική άποψη». Ταυτόχρονα το ΤΕΕ ζητά να αποζημιωθεί με τίτλο μεταφοράς συντελεστή δόμησης και αυτός ο συντελεστής να μεταφερθεί στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του στο Μαρούσι. Στο οικόπεδο αυτό έγινε αργότερα αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για το νέο κτίριο του ΤΕΕ αλλά τα σχέδια δεν προχώρησαν.

 • Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, το Νοέμβρη 1990 (1673/7.11.90) αποφάσισε ομόφωνα την αποδοχή της πρότασης του ΤΕΕ τονίζοντας ότι προτεινόμενη «η μετατροπή του χώρου κρίνεται απαραίτητη επειδή το οικόπεδο αυτό είναι κατάλληλο για τη δημιουργία πλατείας, σε μια κεντρική πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας, η οποία έχει απόλυτη ανάγκη από σημαντικού μεγέθους κοινόχρηστους χώρους».

Τα προηγούμενα χρόνια, το οικόπεδο χρησιμοποιούνταν ως υπαίθριο parking, όμως η μίσθωση έληξε πρόσφατα και το ΤΕΕ φαίνεται πως ενδιαφέρεται εκ νέου για το οικόπεδό του. Σε ερώτημα του το ΤΕΕ προς την Υπηρεσία Σχεδίου Πόλεως - Τμήμα Πολεοδομικών Μελετών σχετικά με το ισχύον πολεοδομικό καθεστώς στο συγκεκριμένο οικόπεδο, έλαβε τον περσινό Ιούλιο την απάντηση ότι «ο χώρος είναι οικοδομήσιμος με παρόδια στοά 3 μ.». Η συγκεκριμένη απάντηση αποτελεί απόδειξη πως ο δήμος ποτέ μέχρι σήμερα δεν προχώρησε στην υλοποίηση των όσων υποσχέθηκε, με αποτέλεσμα τον σημερινό κίνδυνο οικοδόμησης του οικοπέδου.
Οι κάτοικοι των Εξαρχείων, κρίνοντας πως με αυτό τον τρόπο θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στη γειτονιά μας, διεκδικούμε από το δήμο να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτηση του ακινήτου και τη δημιουργία ενός δημόσιου κοινόχρηστου χώρου υψηλού πρασίνου, άμεσα, προτού εκδοθεί η όποια οικοδομική άδεια.

 • Στις 7 Μαρτίου όλοι μαζί δυναμικά θα απαιτήσουμε το αυτονόητο, το parking να γίνει πράσινο! Σας περιμένουμε μετά τις 12 το μεσημέρι, σε μια μεγάλη ολοήμερη εκδήλωση με μουσική, φαγητό, ποτό, παιχνίδια για τα παιδιά. Φέρτε τα ταπεράκια και τα καρεκλάκια σας, θα φανούν χρήσιμα.

Tuesday, February 24, 2009

Η Καθημερινή: Ανίκανο κράτος, θρασύτατο έγκλημα!

 • Όπως και να χαρακτηρίσει κανείς αυτά που συμβαίνουν, δεν θα βρίσκει τις σωστές λέξεις και εκφράσεις. Το κράτος του Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα ανίκανο, διαλυμένο, και συνάμα εξευτελισμένο κράτος. Ιδού τι γράφει σήμερα η εφημερίδα "Καθημερινή":


Ανίκανο κράτος, θρασύτατο έγκλημα
Εικόνα ανοχύρωτης πολιτείας έναντι των κακοποιών στοιχείων μεταδίδει για μια ακόμη φορά τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα. Μετά τις ταραχές του Δεκεμβρίου και την επανεμφάνιση της εγχώριας τρομοκρατίας, η προχθεσινή, δεύτερη και πανομοιότυπη με εκείνη τον Ιούνιο 2006, απόδραση των Παλαιοκώστα και Ριζάι με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό ήλθε να επιτείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών. Η κινηματογραφική απόδραση εγείρει πλήθος ερωτημάτων και προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού. Σε έκτακτη σύσκεψη της Κυβερνητικής Επιτροπής, ο κ. Καραμανλής ζήτησε «να πέσουν κεφάλια» και ελήφθησαν δέκα μέτρα, μεταξύ των οποίων το σημαντικότερο είναι τα καρτοκινητά τηλέφωνα των κρατουμένων να είναι επώνυμα...

Στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα, με τίτλο "Προσωπικές ευθύνες" σημειώνει:

Η νέα απόδραση των δύο διασήμων κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού απέδειξε αυτό που νιώθει ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης: οι μηχανισμοί ασφαλείας του κράτους έχουν καταρρεύσει. Τεράστια είναι ασφαλώς η ευθύνη των υπουργών που βρέθηκαν σε κρίσιμες θέσεις τα τελευταία χρόνια και οι οποίοι απέτυχαν στην εξαγγελθείσα επανίδρυση του κράτους. Είναι όμως καιρός οι ευθύνες να αποδίδονται προσωπικά σε πολιτικούς, αλλά και κρατικούς υπαλλήλους. Μόνο έτσι θα αλλάξει κάτι στο ελληνικό κράτος, όταν οι υπεύθυνοι της διάλυσης θα αρχίσουν να πληρώνουν για τα λάθη ή την εγκληματική τους αμέλεια.

ΣΧΟΛΙΟ

Το ζήτημα όμως είναι ότι δυστυχώς οι ευθύνες βαραίνουν αποκλειστικά την κυβέρνηση και προσωπικά τον Καραμανλή, ο οποίος έχει γίνει παγκοίνως αντιληπτό ότι κυβερνάει βαρετά, σχεδόν δεν έχει όρεξη και μόνο όταν πρόκειται να μιλήσει σε κάποια εκδήλωση ή στη Βουλή, τότε βγάζει τα εξάσφαιρα και πυροβολεί... το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά τον Γιώργο Παπανδρέου. Όσο για τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια, είναι αστείο κάποιοι δημοσιογράφοι που επιτελούν διατεταγμένο έργο να επικαλούνται τον λίγο χρόνο που βρίσκεται στην υπουργική καρέκλα. Και λοιπόν; Ο κάθε αξιωματούχος έχει ευθύνες από τη στιγμή που το πόδι του θα πατήσει στο χώρο του υπουργείου που έχει αναλάβει. Αλλά ο Νίκος Δένδιας δεν είχε καιρό να δουλέψει, διότι σχεδίαζε πώς θα επιτεθεί στον Παπανδρέου! Θυμόμαστε τις πρώτες μέρες που ήταν φρέσκος στο υπουργείο Δικαιοσύνης τον αήθη τρόπο με τον οποίο επιτέθηκε στον Παπανδρέου. Τώρα, ο λαλίστατος υπουργός Δικαιοσύνης δεν έδειξε αν έχει πολιτική ευαισθησία. Έχει πάρει το μάθημά του από τον Καραμανλή: Φταίνε οι άλλοι, οι κατώτεροι! Και πριν καλά-καλά καταλάβουμε τι έγινε στον Κορυδαλλό, παρέπεμψαν στο αυτόφωτο τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Αν υπήρξαν συνεργοί των δυο δραπετών, θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Ωστόσο, ο διευθυντής των φυλακών δεν ακούστηκε να ευθύνεται! Δεν παραιτείται ο διευθυντής των φυλακών, δεν παραιτείται ο υπουργός Δικαιοσύνης, δεν παραιτείται ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος [χαίρει ασυλίας λόγω...], δεν δείχνει να ενοχλείται ο Καραμανλής. Τι διάολο συμβαίνει με αυτή την κυβέρνηση;

Monday, February 23, 2009

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη - Κούβελου - Μητσοτάκη για ποιο λόγο είναι υπουργός Εξωτερικών;

Dora Bakoyannis - Ντόρα Μπακογιάννη

Διάβαζα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ τα ρεπορτάζ, τα σχετικά με την Ντόρα Μπακογιάννη-Κούβελου-Μητσοτάκη. Τέτοια μανία με την εξουσία είναι πρωτοφανής. Ζει και αναπνέει για την ώρα που θα αρπάξει στα χέρια της το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η καθημερινότητά της δυστυχώς δεν έχει σχέση με το αντικείμενο του υπουργείου της, αλλά με το πώς θα οργανώσει καλύτερα την επόμενη μέρα.
Εάν ο Καραμανλής φύγει από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά εφόσον δεν προκύψουν κι άλλοι υποψήφιοι διάδοχοί του! Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Αντωνάκης Σαμαράς καιροφυλακτεί να πάρει στα χέρια του την καραμανλική παρακαταθήκη. Από την άλλη μεριά είναι ο κύριος "Τίποτα" που δεν βγάζει από το μυαλό του ότι είναι ο "καλύτερος" και συνεπώς αυτός πρέπει να ηγηθεί της Νέας Δημοκρατίας στη νέα [μετακαραμανλική] εποχή. Όλοι βέβαια λογαριάζουν χωρίς τον "ξενοδόχο". Υπάρχει ο "αστάθμητος παράγων" και δεν πιστεύω ότι τον έχουν λάβει υπόψη τους.
Το σκίτσο στο αεροπλάνο το αλίευσα από το site της Ντόρας και δείχνει αυτοσαρκαστική διάθεση. Τίποτε περισσότερο...

Για να επανέλθω στη Ντόρα, θέλω να πω ότι ως υπουργός Εξωτερικών είναι χειρότερη από τους χειρότερους. Ας μην παραθέσω τα ονόματα των "χειρότερων". Μόνο ταξίδια ξέρει να κάνει, τα οποία κοστίζουν και πανάκριβα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος", η Ντόρα είναι πρωταθλήτρια στις πτήσεις το 2007 με 51 αποστολές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Διατηρεί, ωστόσο, τα σκήπτρα και το 2008, οπότε χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες των κυβερνητικών αεροσκαφών συνολικά 30 φορές. Με μια απλή πολλαπλασιαστική πράξη προκύπτει ότι για τις μετακινήσεις της ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών, το ελληνικό Δημόσιο ξόδεψε τους πρώτους εννέα μήνες του 2008, 810.000 ευρώ!
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η συγκεκριμένη θέση απαιτεί συνεχείς μετακινήσεις και επισκέψεις στο εξωτερικό. Το ζήτημα για μας είναι όμως ότι θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιο ορατό, απτό αποτέλεσμα αυτών των μετακινήσεων. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η Ντόρα έχει αποδειχθεί ότι έχει σχέση με τα εξωτερικά ζητήματα όσο ο Φάντης με το ρετσινόλαδο. Οι δηλώσεις της εξάλλου είναι κοινότοπες ότι, δηλαδή, συνάντησε τον ένα ή τον άλλον υπουργό και συζήτησαν για τις σχέσεις μας ή για την ειρήνη!
Η δραστηριότητά της τον τελευταίο καιρό αναλώνεται σε συνάξεις κολλητών της. Μια από τις "μικρές νίκες" του μητσοτακέικου θεωρείται και η εκλογή του Σπύρου Καπράλου στην προεδρία της ΕΟΚ, με ταυτόχρονη εξουδετέρωση του Μίνωα Κυριακού. Έχει συσπειρώσει γύρω της ορισμένα μέλη του επιχειρηματικού κόσμου και προετοιμάζει "μεθοδικά" [αυτό μένει να αποδειχθεί στην πορεία] την επικράτησή της. Οι κινήσεις της είναι διακριτικές για να μην προκαλέσει τον Καραμανλή, με τον οποίο λέγεται και γράφεται κατά κόρον ότι έχει συμφωνήσει τα της διαδοχής! Και η ομιλία της στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής" καταρχήν θεωρείται ως εκπόρθηση ενός καραμανλικού φρουρίου, αλλά και οι αναφορές της στα περί "σύγχρονης πατριωτικής πολιτικής" οδηγούν στο συμπέρασμα ότι επιζητεί να σκιτσάρει ένα νέο προφίλ, φυσικά ηγετικό, αλλά και "φιλικό" στους σκληροπυρηνικούς καραμανλικούς. Τους χρειάζεται όλους...
Η Ντόρα, όμως, θα αποτύχει! Τίποτε δεν είναι ίδιο σήμερα, πολύ δε περισσότερο αύριο με όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν. Δυστυχώς γι' αυτήν "παίζει" με όρους που έχει διαμορφώσει ο πατέρας της και όσο κι αν μερικοί πιστεύουν ότι έχει αυτονομηθεί, κάνουν λάθος. Η Ντόρα μόνη της δεν μπορεί να σταθεί. Και φυσικά δεν είναι ο αδερφός της Κυριάκος που θα στηρίξει το εγχείρημά της για την κατάληψη της ηγεσίας.
Η Ντόρα δεν έχει ΤΙΠΟΤΕ να προσφέρει στη Δεξιά ούτε βέβαια στη χώρα. Είναι μια τελειωμένη υπόθεση. Η ενασχόλησή της με την πολιτική θα ξυπνάει διάφορα "σύνδρομα" στους πολίτες. Δεν έχει καταφέρει να ξεκολλήσει από τη μητσοτακική λογική και τακτική, από το ύφος του πατέρα της που είναι απεχθές στους περισσότερους Έλληνες, με το εντελώς ψεύτικο χαμόγελό της [μερικές φορές κάνει προσπάθεια για να φαίνεται ότι χαμογελάει], και την προσπάθειά της να μας πείσει ότι μπορεί να είναι αρχηγός και πρέπει να γίνει και πρωθυπουργός!
Διαπιστώσαμε τις δυνατότητές της από τη θητεία της στο Δήμο Αθηναίων. Έγινε Δήμαρχος και κανείς δεν κατάλαβε τι προσέφερε στην Αθήνα! Η Ντόρα απλώς περιφέρει τις φιλοδοξίες της.

Sunday, February 22, 2009

Απόδραση Παλαιοκώστα: Διασυρμός του συστήματος Καραμανλή!

Η γελοιογραφία είναι του Γιάννη Ιωάννου [ΕΘΝΟΣ]

Του Γιάννη Ιωάννου
 • Για ποιο λόγο να πάρουμε στα σοβαρά τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τις διακηρύξεις του, τις εξαγγελίες του, τις επαγγελίες του, τα παχιά τα λόγια του; Σωρηδόν κυκλοφορούν πλέον οι αποδείξεις ότι το κράτος αυτό το έχουν διαλύσει μέσα σε πέντε χρόνια. Δεν έχει μείνει όρθιο τίποτε! Έχει γίνει πια κοινός τόπος να μιλάει κανείς για την ανεργία, την ακρίβεια, τα οικονομικά σκάνδαλα, τις απάτες και τις παρανομίες των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, για το λουρί που έχουν βάλει στο λαιμό του ελληνικού λαού και το σφίγγουν...
 • Η Νέα Δημοκρατία απέτυχε, ο Καραμανλής απέδειξε ότι είναι λίγος, ελάχιστος, ανίκανος να δει πέρα από τη μύτη του και σύρεται πότε από τις δημοσκοπήσεις, πότε από την Μπακογιάννη-Μητσοτάκη-Κούβελου, πότε από τον Σουφλιά, κάποτε από τον Ρουσόπουλο ή τον Αγγέλου ή από τον κακό του εαυτό! Έχει γίνει τόσο καταγέλαστος, ώστε μόλις γίνεται γνωστό ότι ο Παπανδρέου θα κάνει μια ομιλία ή μια εμφάνιση, να τρέχουν οι άνθρωποί του να ανακοινώνουν κάτι παρόμοιο και γι' αυτόν μη τυχόν και ο Παπανδρέου κερδίσει τις εντυπώσεις το ίδιο βράδυ στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων!
 • Λέγοντας τη φράση «δεν σκέφτομαι τις εκλογές», ο Καραμανλής, είπε το αντίθετο από εκείνο που στην πραγματικότητα σκέφτεται τους τελευταίους μήνες. Οι εκλογές -είπε- δεν είναι στο σχεδιασμό του, αλλά είναι τοις πάσι γνωστό πως αγωνιά διότι ενώ θέλει μανιωδώς τις εκλογές δεν του "βγαίνουν" τα νούμερα των δημοσκοπήσεων. Και εξαπολύει χωρίς λόγο επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ δείχνοντας έτσι την αμηχανία του για τις εξελίξεις που είναι δυσοίωνες για τον ίδιο και την παράταξή του.

ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ

 • «Εκείνο που μας απασχολεί είναι η προστασία της οικονομίας, η προστασία της κοινωνίας».
 • «Δεν παίζω με το μέλλον του τόπου».
 • «Σενάρια, πυροτεχνήματα, τεχνάσματα άλλων κομμάτων δεν μας αφορούν. Δεν παίζουμε με κορυφαίους θεσμούς όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Όλα τα άλλα είναι χονδροειδείς ανευθυνότητες που εκθέτουν τους πρωταγωνιστές τους. Αυτά που εκτοξεύονται από το ΠΑΣΟΚ είναι πυροτεχνήματα».
 • «Δεν σκέφτομαι εκλογές. Η εκλογολογία δεν μας αφορά, δεν απασχολεί. Οι εκλογές δεν είναι στον σχεδιασμό μας. Τέρμα η συζήτηση αυτή».


Saturday, February 7, 2009

Άννα Κοκκίνου: παράδειγμα προς αποφυγή!

Την είχα ξεχάσει, ωσότου σήμερα διάβασα στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία μια συνέντευξη του σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Γιάνναρη ο οποίος στο θέατρο «Χώρα» κάνει τη δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του στο θέατρο, ανεβάζοντας το έργο του Μάριους φον Μάγενμπουργκ «Eldorado». Μια μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστές τα μέλη μιας μεγαλοαστικής οικογένειας που βουλιάζει εξαιτίας της φιλοδοξίας του απατεώνα γαμπρού, καταμεσής ενός εμφυλίου πολέμου. Η δημοσιογράφος του κάνει την εξής ερώτηση:

- Η πρώτη σας θεατρική δουλειά ήταν στο «Σφενδόνη» μ' ένα τρίπτυχο βασισμένο σε κείμενα των Μπέκετ - Κοκτό - Ντίκινσον. Πώς τα πήγατε με την Αννα Κοκκίνου;

Και η απάντηση του Γιάνναρη: «Θαυμάσια. Βέβαια, επιμηκύνθηκε ο χρόνος προετοιμασίας της παράστασης και μετά δυσκολευόταν να με πληρώσει. Σ' αυτό το θέμα είμαι λίγο δύσκολος... Απείλησα ότι θα της καταστρέψω το σκηνικό αν δεν καταβάλει την αμοιβή μου, και το έκανε το επόμενο πρωί».

Γι' αυτό κι εγώ θα ξαναφέρω στην επικαιρότητα το γεγονός ότι συνεργάστηκα με την Άννα Κοκκίνου στην οργάνωση του "Φεστιβάλ Μπέκετ" και δεν με πλήρωσε ποτέ! Με εξαπάτησε, όπως προφανώς έχει κοροϊδέψει άπειρους ηθοποιούς και άλλους ανθρώπους του θεάτρου. Δεν πλήρωνε προφανώς τον Γιάνναρη κι εκείνος, καθ' ομολογία του απείλησε ότι θα της καταστρέψει το σκηνικό! Κι έτσι τακτοποίησε την υποχρέωσή της. Λοιπόν, η Άννα Κοκκίνου δεν είναι... εντάξει! [Δεν θα γράψω καμιά κακή κουβέντα]. Μου χρωστάει την αμοιβή μου και είμαι βέβαιος ότι δεν θα με πληρώσει ποτέ... Μη συνεργαστείτε ποτέ με την Κοκκίνου. Θα σας φάει τα λεφτά σας! Τη θυμάμαι μια ζωή να κλαψουρίζει ότι ΔΕΝ έχει λεφτά. Όμως έχω την εντύπωση ότι εισπράττει επιχορηγήσεις από το υπουργείο Πολιτισμού. Ενδεχομένως και από αλλού... Μακριά από την Άννα Κοκκίνου!