Wednesday, September 23, 2009

Δημοσιογράφοι του Mega... διαδρομιστές!

Φουρλής και Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο Mega. Παρακολουθώ το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων [14.00] και οι δυο αυτοί δημοσιογράφοι μεταδίδουν το ρεπορτάζ που έχουν κάνει. Και τι έλεγε αυτό το ρεπορτάζ; Φουρλής: "Στη Ρηγίλλης λένε, και ξαναλένε, και είπαν και μου είπαν...", Χασαπόπουλος: "Στην Ιπποκράτους λένε, και ξαναλένε, και είπαν και μου είπαν.." Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μεταμοντέρνα δημοσιογραφία. Και ο τηλεπαρουσιαστής: "Ο καθένας λέει τα δικά του..."

Μα, να έκαναν κάποια ανακοίνωση οι εκπρόσωποι Τύπου των κομμάτων ή κάποια στελέχη να έκαναν δηλώσεις, τότε να πω ότι έχει κάποια σημασία να βγάλει το Mega τους δυο ρεπόρτερ για να μεταδώσουν "ειδήσεις". Όμως δεν είναι δυνατό να στήνεις ένα δελτίο ειδήσεων σε ό,τι άκουσαν οι ρεπόρτερ, δίχως να κατονομάζουν. Αυτό φυσικά συμβαίνει με όλα τα κανάλια... Ποιος σου τα είπε, συνάδελφε, αυτά που μεταδίδεις; Είναι τραγικό. Έχουν καταντήσει τη δημοσιογραφία, υπόθεση διαδρομιστών.

2 comments:

Anonymous said...

Διαδρομιστές με πατίνια.
Βαθμός δυσκολίας 0.

bogig said...

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147