Tuesday, September 22, 2009

Ρήτορας ο Καραμανλής; Ας γελάσουμε!



Νομίζω ότι στη χθεσινή τηλεοπτική αναμέτρηση ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ηττήθηκε κατά κράτος. Αποδείχθηκε ότι είναι ένας κοινός ψεύτης! Ωστόσο, η υπεροχή του Γιώργου Παπανδρέου ήταν πασιφανής κι αυτή η μιζέρια που αποπνέουν οι διάφοροι τηλεσχολιαστές για το... "συντακτικό" του, είναι μάλλον για κλάματα. Ο Καραμανλής επί μια δεκαετία κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό. Με τα ψέματα πήρε την κυβερνητική εξουσία, με τα ψέματα κυβέρνησε, με ψέματα θέλει να ξανακερδίσει τις εκλογές του Οκτώβρη. Δεν γίνεται όμως να κοροϊδεύει κατ' εξακολούθηση. Έχει πλέον αποκαλυφθεί. Χθες έδειξε ότι πραγματικά είναι και αναίσχυντος. Λέει ψέματα με πολλή σοβαρότητα. Αλλά χθες βράδυ έφαγε τις μπουνιές από τον Γιώργο και μάλλον θα ηρεμήσει. Έφτασε στο σημείο να ζητεί κι άλλο ντιμπέιτ! Σιγά μην έχει ο Γιώργος την όρεξή του. Ούτε κι εμείς. Αρκετά τον φάγαμε στη μάπα τόσα χρόνια.

07.46: θα πρέπει κάποτε να τελειώσει κι αυτή η καραμέλα με τον "επικοινωνιακό" Καραμανλή, που έχει το "χάρισμα" κ.λπ. Δεν βαρέθηκαν οι τηλεδημοσιογράφοι να το επαναλαμβάνουν; Ο Καραμανλής απλώς έχει καταπιεί μια κασέτα από τότε που ανέλαβε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Για όλα σ' αυτή τη ζωή φταίει το ΠΑΣΟΚ!!! Ε, όχι, αυτό δεν είναι χάρισμα, αλλά αρρώστια. Και φυσικά, ο ίδιος δεν έχει βαρεθεί να επαναλαμβάνει τις ίδιες μαλακίες για τις "ευθύνες" του ΠΑΣΟΚ. Όσοι τον ακούνε, δεν βαρέθηκαν να ακούνε τις ίδιες παπαριές εδώ και τόσα χρόνια; Ρήτορας ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Γέρος της Δημοκρατίας. Λοιπόν, μη μπερδεύουμε τα φρύδια με τ' αρ....α!

ΥΓ. Το βιντεάκι το πήρα από το μπλογκ του φίλου Γιώργο Κρόγια

2 comments:

paramythou said...

Η αλήθεια είναι οτι τον αποκάλεσε δυο τρεις φορές ''ψεύτη'' κι ο πρωθυπουργός δεν απάντησε....
Μάλλον δεν το αρνείται.

Νίκος Λαγκαδινός said...

Πράγματι, δεν έκανε προσπάθεια να επιχειρηματολογήσει - ότι δεν είναι ψεύτης. Το ψέμα ο Καραμανλής το έχει κάνει επιστήμη.