Thursday, September 10, 2009

Λάμπρος Μίχος: Η ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ


Μίχος Λάμπρος, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθηνών

  • Ο Λάμπρος Μίχος είναι φίλος μου και πρέπει να τον στηρίξω, διότι νιώθω πως η ανανέωση γίνεται πλέον πράξη στο ΠΑΣΟΚ. Περάσαμε δύσκολα χρόνια. Στους κοινούς αγώνες. Μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ. Ήρθε η στιγμή για να κάνει το μεγάλο βήμα στην κεντρική πολιτική σκηνή. Έχω να πω πολλά για τον Λάμπρο. Κι όλα είναι αληθινά και δεν είναι συναισθηματικά. Νέος, δυναμικός, μαχητικός, με πείρα και συνέπεια, αλλά και αποτελεσματικός, ο Λάμπρος Μίχος, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ Στη Β΄ Αθηνών, αποφάσισε, μετά από την πρόσκληση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή.
  • Είκοσι χρόνια προσφοράς στους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας, αλλά και της Δυτικής Αθήνας, αποτελούν την εγγύηση ότι το τεράστιο έργο του, ιδιαίτερα στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε και της αφιέρωσε τις δυνάμεις του, είναι η αφετηρία αλλά και το εφαλτήριο για να δώσει άλλους αγώνες, μέσα κι έξω από το κοινοβούλιο. Η ευαισθησία του στα κοινωνικά θέματα του επέτρεψε, στα χρόνια της θητείας του ως δημάρχου της Αγίας Βαρβάρας, ν’ ασχοληθεί με τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με τους Τσιγγάνους, τους μετανάστες, τους ηλικιωμένους… Τα προγράμματα που εισηγήθηκε και υλοποίησε, οικοδόμησαν μια κοινωνία αλληλεγγύης, ενώ τα έργα που πραγματοποίησε ως δήμαρχος κυριολεκτικά μεταμόρφωσαν τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας σε μια πόλη σύγχρονη, με υπερήφανους και εργατικούς κατοίκους.

  • Αλλά και η θητεία του στην προεδρία του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας δημιούργησε ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της Δυτικής Αθήνας, με κινητοποιήσεις, και μαζικούς αγώνες. Του έδωσε την ευκαιρία να παλέψει για να πάψει η Δυτική Αθήνα έχει το στίγμα της υποβάθμισης κι αυτό που μας ωθεί όλους σε διαρκή εγρήγορση και αγωνιστικότητα είναι να αλλάξουμε τα δεδομένα. Το πέρασμά του στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι βέβαιο ότι θα συνοδεύεται απ’ όλη αυτή την εμπειρία που αποκόμισε, αλλά και το δυναμισμό, την αγωνία, τη θέληση και το πάθος των πολιτών της Δυτικής Αθήνας, για να γίνουν πραγματικότητα οι δραστικές εκείνες αλλαγές που χρειάζεται η Δυτική Αθήνα.

Μίχος Λάμπρος
Η φωνή των πολιτών της Δυτικής Αθήνας

No comments: