Wednesday, July 8, 2009

Μίλησε ο Νικήτας Κακλαμάνης!!!

  • Ο δήμαρχος Αθηναίων ξαναμίλησε και είπε ότι πρέπει να γίνει συγκυβέρνηση Ν'εας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ! Το έχει πει και στο παρελθόν... Και μάλιστα διαφαινόταν ο διακής πόθος του να γίνει... πρωθυπουργός! Ποιος; Ο Νικήτας Κακλαμάνης! Θου, κύριε, φυλακήν τω στόματί μου... Εδώ είναι Βαλκάνια. Αρκετά!
  • Τι θέλει να πει ο Νικήτας; Ότι πρέπει να εφαρμοστεί σκληρή οικονομική πολιτική και καλό είναι να αναλάβουν ευθύνες και τα δυο μεγάλα κόμματα. Ας γελάσουμε. Καταρχήν ο κύριος Κακλαμάνης θα πρέπει να βάλει τέλος στην ενασχόλησή του με ζητήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και να κοιτάξει να ξεβρωμίσει την Αθήνα. Δεν έχει καταλάβει ότι όταν σηκώνουν τα μανίκια, αμέσως παίρνουν τη σκούπα και καθαρίζουν τις βρωμιές; Αλλά δεν είναι μόνον τα σκουπίδια. Είναι και η μετατροπή της πόλης μας σε ένα απέραντο μπουρδέλο. Δεν αναγνωρίζω αυτή την πόλη. Το λάθος τους, οι πολίτες που ψήφισαν τον Κακλαμάνη, θα το καταλάβουν κάποια στιγμή. Ο νυν δήμαρχος δεν θα μπορούσε να νιώσει τους δημότες, δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει τι σημαίνει γειτονιά, τι σημαίνει να χάνεις το ζωτικό σου χώρο...
  • Τώρα νομίζει ότι με διάφορα τερτίπια, επικοινωνιακού χαρακτήρα θα ξανακερδίσει χαμένους ψηφοφόρους. Όμως η γενικότερη πολιτική κατάσταση θα συμπαρασύρει και τα όνειρα του Νικήτα για δεύτερη τετραετία. Το κόμμα του είναι υπεύθυνο για τις αθλιότητες που συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία,. για την κακή κατάσταση της οικονομίας, για την ακρίβεια, την ανεργία, τα δεκάδες σκάνδαλα... Προσφάτως έβλεπα στην "Ελληνοφρένεια" ένα βίντεο που έδειχνε τον Νικήτα να ουρλιάζει σαν καρακάξα: "Ζήτω ο Καραμανλής, ζήτω η Νέα Δημοκρατία..."

No comments: