Monday, July 6, 2009

Καιρός τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια!

Διαβάζω στην "Ελευθεροτυπία" το ρεπορτάζ και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψω ούτε μια στο εκατομμύριο. Διότι και στην περίπτωση που δίνονταν χρήματα στο ΠΑΣΟΚ με τον τρόπο του Τσουκάτου, πάλι θα πρέπει να κρεμαστεί ο άλλοτε κομματικός δερβέναγας. «Μάλλον μεσαίο» και «διόλου ασύνηθες» ήταν, σύμφωνα με το δικηγόρο του Τσουκάτου, το ποσό του ενός εκατ. μάρκων, το οποίο ο εντολέας του ισχυρίζεται ότι δόθηκε από τη Siemens στο ΠΑΣΟΚ. Μιλώντας στην «Καθημερινή», υποστήριξε ότι τα δύο κόμματα εξουσίας λαμβάνουν στα κρυφά μεγάλα ποσά από χρηματοδότες που θέτουν ως προϋπόθεση να παραμείνουν ανώνυμοι. Αυτή τη στιγμή πάντως, θα πρέπει να έχει καταλάβει ο Τσουκάτος ότι οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούν τις αιτιάσεις του ασυστόλως. Δεν γίνεται κουβέντα για τα κρυφά βιβλία του ΚΚΕ ή της ΝΔ ή του ΣΥΝ, αλλά μόνον για εκείνα του ΠΑΣΟΚ.


Ο δικηγόρος του Τσουκάτου, Διονύσης Γκούσκος, τόνισε ότι οι προεκλογικές ανάγκες των κομμάτων δεν μπορούν να καλυφθούν από την κρατική χρηματοδότηση και τις εισφορές των μελών τους. Όσον αφορά στα στοιχεία που παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ, για να διαψεύσει το πρώην στέλεχός του, σημείωσε ότι οι εγγραφές ήταν "εικονικές, τυχαίες και ανώνυμες", καθώς δεν υπήρχε εκείνη την περίοδο σοβαρή λογιστική παρακολούθηση του ταμείου. Μήπως μπορεί να μας πει ο Τσουκάτος γιατί δεν υπήρχε "λογιστική παρακολούθηση του ταμείου" εκείνη την εποχή; Αφού κάνει αποκαλύψεις, ας τα πει όλα!

Ο Δ. Γκούσκος ζήτησε εμμέσως από το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τον πελάτη του και να μην οχυρωθεί πίσω από το διαχωρισμό του νέου από "εκσυγχρονιστικό" ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι "νέα πολιτική δεν γίνεται με παλιά χαρτιά". Μιλώντας για τη στάση του Θόδωρου Τσουκάτου, σημείωσε ότι είχε να διαλέξει μεταξύ του να βλάψει το κόμμα του ή να σημαδευτεί εσαεί ως κλέφτης.

Δηλαδή ο κύριος συνήγορος του Τσουκάτου τι θέλει να πει; Αν καταλάβαμε καλά αυτό που θέλει ν' αποφύγει πάση θυσία είναι να σημαδευτεί εσαεί ως κλέφτης!!!

Εγώ θα του θυμίσω του Θόδωρου Τσουκάτου πως όταν έδωσα μια συνέντευξη μετά το κλείσιμο της "Εξόρμησης" και του τα "έχωσα" γερά, ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε ότι μιλάω επειδή έχασα τη... μάσα! Τότε, με ρώτησε εμένα κανείς πώς ένιωθα; Φίλε Θόδωρε, όταν ήσουν "στρατηγός" γ...ες κι έδερνες! Όλα ήσαν πολύ ωραία για σένα και μας έβλεπες σαν μύγες. Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ εάν πράγματι τα χρήματα πήγαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Τίποτε δεν είναι αλήθεια εάν δεν υπάρχουν χαρτιά που να το αποδεικνύουν. Ντοκουμέντα έχεις; Βγάλτα!!!

2 comments:

monahikoslikos said...

Νίκο τα αυτονόητα υποστηρίζει ο Τσουκάτος...
Μην τραλαθούμε κιόλας εκλογές δεν γίνονται μόνο με την κρατική χρηματοδότηση...
Άλλωστε μην σου διαφεύγει ότι το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση έχει υποθηκεύσει την κρατική χρηματοδότηση ως το 2015 για να παίρνει δάνεια και να τα βγάζει πέρα.
Το ίδιο έκανε και η Ν.Δ ως αντιπολίτευση αλλά και τα 2 κομματα μόλις έρθουν εν τη βασιλεία τους ως δια μαγείας καλύπτουν τις μαύρες τρύπες των ταμείων τους.
Και μη μου πεις ότι το κάνουν με το 10ευρω το δικό μου και το δικό σου έτσι.

Για όσα περί αλλαζονίας του "στρατηγού" όταν ήτανε στα πάνω επισημαίνεις επικροτώ και επαυξάνω.
Έτσι και χειρότερα συμπεριφέρθηκαν οι εκσυγχρονιστές σε ο,τι θύμιζε το παλιό ΠΑΣΟΚ όπως ήτανε και η Εξόρμηση.

Anonymous said...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區