Sunday, April 26, 2009

Ήδη η Ελλάδα είναι ένα απέραντο Κολοσσαίο! Ο Καραμανλής πού ζει;

  • Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πεπειραμένος πολιτικός για να αντιληφθεί ότι είναι επικίνδυνο να παραμένει στην κυβερνητική εξουσία ο Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία. Ο άνθρωπος φαίνεται ότι δεν έχει καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης και νομίζει ότι κυβερνά κι όλα πάνε καλά!
  • Μίλησε σε "παραγωγικούς φορείς" στην Καστοριά, επικεντρώνοντας την ομιλία του "στην οικονομία και την κρισιμότητα των επόμενων μηνών, και ως προς το πόσο η κρίση θα επηρεάσει τη χώρα μας". Ας πούμε ότι κάνει το καθήκον του προς το λαό. Το θέμα είναι ότι επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας το για "ανευθυνότητα και λαϊκισμό". Ο Καραμανλής παραδέχτηκε [sic] «το αρνητικό διεθνές περιβάλλον επηρεάζει όλες και τις χώρες και αναπόφευκτα και τη δική μας», σημειώνοντας ωστόσο ότι η Ελλάδα "επιδεικνύει ισχυρότερες αντοχές σε σχέση με άλλες χώρες"!
  • Και ξανά τα έβαλε με το ΠΑΣΟΚ. Επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι κανένας δεν μπορεί να ξεχνά ότι το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε το χρέος στο 30% και το παρέδωσε στο 100%!!! Επίσης, επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι επιδίδεται σε σκανδαλολογία, πόλωση και παραπληροφόρηση. «Δεν έχουμε να συμψηφίσουμε τίποτε και δεν θα αφήσουμε το ΠΑΣΟΚ να κάνει τη χώρα Κολοσσαίο», είπε ο κ. Καραμανλής.
  • Λοιπόν, ο Καραμανλής ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή είναι άσχετος. Το ψέμα είναι το όπλο του. Η συκοφαντία είναι η προσφιλής του μέθοδος για να κάνει το μαύρο-άσπρο. Και, βέβαια, δεν έχει καταλάβει ο άνθρωπος ότι ήδη η χώρα μας είναι ένα απέραντο "Κολοσσαίο", όπου η ανθρωποφαγία είναι στην ημερήσια διάταξη, το έγκλημα, οι απαγωγές, οι ληστείες, η διάδοση των ναρκωτικών, η φτώχεια, η δυστυχία...
  • Ζει στην Ελλάδα ο Καραμανλής ή ξυπνάει όταν τον προγραμματίζουν για να κάνει μιαν ομιλία; Κι αν επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι όλα γίνονται όπως αυτός θα ήθελε; Καλώς ή κακώς το ΠΑΣΟΚ σήμερα ΔΕΝ κυβερνά. Σήμερα κυβερνά η Δεξιά και οι απατεώνες της. Ποιος έχει βυθίσει τη χώρα στο βούρκο των σκανδάλων, ποιος έχει εκτοξεύσει τα κρατικά ελλείμματα και τα χρέη στα ύψη, ποιος έχει "πείσει" τους πολίτες ότι η Δικαιοσύνη είναι ύποπτη και δεν κάνει καλά τη δουλειά της, ποιος κουκουλώνει τα σκάνδαλα, ποιος έχει καταστήσει τη χώρα μας ανυπόληπτη στους ξένους, ποιος έκανε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι;

3 comments:

Στέλιος said...

Νίκο πρέπει να ΜΗΝ επικρατήσει η λογική ότι δήθεν ο Καραμανλής δεν ξέρει! Γνωρίζει και μάλιστα πολύ καλά! Και τα "φαγοπότια" γνωρίζει και τα σκάνδαλα. Τους βολεύει να τον παρουσιάζουν αμέτοχο.

Ευάγγελος said...

Ο Καραμανλής με την ομιλία του αυτή, ασκώντας κριτική στην προ 5ετίας κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κι αφού στο μεταξύ έχει κερδίσει και τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007, ουσιαστικά παραδέχεται την παταγώδη αποτυχία της δεξιάς διακυβέρνησης υπό την πρωθυπουργία του... Θλιβερή εικόνα ενός πρωθυπουργού, που βυθίζει στη θλιψη και τ' αδιέξοδα τη χώρα.

Anonymous said...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城