Monday, April 13, 2009

Κύριε Ανδρέα Λοβέρδε, χρωστάς κάτι στον Ρουσόπουλο;

  • Ήταν καλός κι ήταν χρυσός, κι είχε τις χάρες όλες... ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος. Αλλά χθες βράδυ παρακολούθησα στην τηλεόραση του Alter, όπου ιερουργεί ο ιεράρχης των μέσων μαζικής ενημέρωσης Νίκος Χατζηνικολάου, τον Λοβέρδο σε "αντιπαράθεση" με τον άλλοτε υπουργό προπαγάνδας της κυβέρνησης του Καραμανλή, τον Θόδωρο Ρουσόπουλο.
  • Έμεινα κάγκελο από την εν γένει στάση του κυρίου Λοβέρδου. Σα να είχε φάει ξύλο προηγουμένως, σα να χρώσταγε του Ρουσόπουλου και δεν του ξεπληρώσει τη συναλλαγματική, σα να είχε τρακάρει το αμάξι του, σα να είχε πάρει κατασταλτικά φάρμακα... Είχε εκεί στο στούντιο τον άνθρωπο που γελοιοποίησε το πολιτικό σύστημα, τον δημοσιογράφο που έφτιαξε βίλες με πισίνες [πόθεν έσχες ρε;], τον άνθρωπο που υποδυόταν τον καλό χριστιανό και πήγαινε για εξομολόγηση στον Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου, τον γελοίο πολιτικό που επειδή αδυνατούσε να αντιπαρατεθεί με πολιτικά επιχειρήματα, έβριζε ως Γκέμπελς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, ειρωνευόταν τους πάντες, τους έγραφε όλους, συλλήβδην, στα παλαιότερα των υποδημάτων του...
  • Κι ο Λοβέρδος με το "σεις" και με το "σας" στεκόταν εκεί σαν το σκυλάκι που περίμενε να του δώσουν το ξεροκόμματο! Ο Χατζηνικολάου εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία και εννοώ ότι τίποτε δεν κάνει χωρίς να είναι προγραμματισμένο, χωρίς να μην αποσκοπεί κάπου. Για ποιο λόγο έβγαλε τον ξοφλημένο Ρουσόπουλο στα παράθυρα; Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει!
  • Με την ευκαιρία, να σημειώσω και την παρουσία του Ευριπίδη Στυλιανίδη στις "ειδήσεις" του Mega, δίπλα στον Κώστα Σκανδαλίδη! Και τι έκανε ο Σκανδαλίδης για τον γελοίο Στυλιανίδη; ΤΙΠΟΤΕ! Λες και δεν ήθελε να τον θίξει. Τον ξεμπρόστιασε η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" για τις σπατάλες του στο Παρίσι όπου ταξίδεψε με τη γυναίκα του κι ο Σκανδαλίδης αντί να τον καρφώσει, τον περίμενε με πολύ τακτ, πότε θα τελειώσει την κουβέντα του... Κάτι δεν πάει καλά!

5 comments:

monahikoslikos said...

Ε, καλά τώρα...
Ετοιμάζονται να πάρουν τις καρέκλες και καλοπιάνουν την αυριανή αντιπολίτευση.
Κράτα με να σε κρατώ που λέει ο λαός.
Καλό Πάσχα και καλό βόλι.
Εκλογές έρχονται έστω και στην ΕΣΗΕΑ θα δούμε κάλπη.
Καλή Ανάσταση Νίκο.

Anonymous said...

MONO Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.

Νίκος Λαγκαδινός said...

Καλή Ανάσταση Like! Εύχομαι να περάσεις όμορφα.

Νίκος Λαγκαδινός said...

nafplios... Περιμένουμε να είναι δυνατοί οι συνομιλητές των υπουργών του Καραμανλή κι όσον αφορά τον γελοίο Ρουσόπουλο, ο Λοβέρδος θα έπρεπε να τον έχει ξεσκίσει... Κρίμα όμως.

Babis Dermitzakis said...

Καλησπέρα κι από εδώ Νίκο. Να σε βάλω στα favorites στο δικό μου blog.