Wednesday, December 10, 2008

Κούγιας: «Η σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε τον άτυχο μαθητή»!

Όπως υποστήριξε ο [άλλοτε συμμαθητής μου στο Λύκειο] Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπιση των δολοφόνων του 15χρονου Αλέξανδρου, «η σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε τον άτυχο μαθητή»! Σύμφωνα με τον Αλέξη, «το βλήμα είναι λειασμένο από τη μια πλευρά και η πύλη εισόδου στο σώμα του μαθητή είναι από πάνω προς τα κάτω».

«Τώρα, εάν έπρεπε ή όχι να πυροβολήσει ο αστυνομικός, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη», δήλωσε ο Κούγιας, ενώ εξέφρασε τη λύπη του, όπως είπε, προς τους κορυφαίους πολιτικούς ταγούς, [εννοεί τον πρωθυπουργό και τον Προκόπη Παυλόπουλο;] «οι οποίοι προκειμένου να σώσουν το τομάρι τους, δεν σκέφτηκαν ούτε το παιδί, που είναι το μεγάλο θύμα αυτής της ιστορίας, ούτε τους αστυνομικούς».

Στο γραπτό υπόμνημα του ενός κατηγορούμενου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Δεχτήκαμε επίθεση από αναρχικούς και πυροβολήσαμε τρεις φορές. όπως έχουμε πληροφορηθεί οι νέοι αυτοί κατοικούν σε περιοχές των βορείων προαστίων αλλά συχνάζουν στα Εξάρχεια και στα γήπεδα, όπου προκαλούν επεισόδια, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ηλικία τους. Μάλιστα, ο θανών είχε αποβληθεί από τη Σχολή Μωραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία εξαιτίας αυτής της απρεπούς συμπεριφοράς του»!!!

Το αίσχος σε όλο του το μεγαλείο. Συνεχίζουν και μετά θάνατον να δολοφονούν τον Αλέξανδρο. Ρε συ Αλέξη Κούγια, μας ντροπιάζεις. Σε ήξερα για καλό παιδί και μας προκύπτεις υπερασπιστής ενός δολοφόνου. Το ξέρω ότι όλοι [ανεξαιρέτως] έχουν δικαίωμα υπεράσπισης, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια...

2 comments:

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ said...

Αυτά συμβαίνουν Νίκο μου, όταν αντί να ασκεί τη Νομική επιστήμη, κάνει χρήση τού "Σταρ Σύστεμ"!

KΑΡΜΕΝ said...

«Συμβαίνουν αυτά» είπε ο Γιακουμάτος αναφερόμενος στο «άτυχο γεγονός»…
Όσο για την «γραμμή υπεράσπισης», δεν έχω λόγια!