Tuesday, October 21, 2008

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ;

Αν ακούσετε το παρακάτω βίντεο από τις "ειδήσεις" του τηλεοπτικού καναλιού Mega, προφανώς θα φρίξετε! Βέβαια, δεν μπορώ να ξέρω τι πρεσβεύει αυτός που θα με διαβάσει. Διότι η λειτουργία του "δημοσιογράφου" Γιάννη Πρετεντέρη κάθε άλλο παρά δημοσιογραφική είναι. Περισσότερο θα έλεγα ότι είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος και θα είχε πλάκα να έπαιρνε στ' αλήθεια το "αξίωμα" σε περίπτωση παραίτησης του Ρουσόπουλου. Τότε θα έλεγα ότι είναι πιο έντιμο να λέει ό,τι θέλει για το ΠΑΣΟΚ, παρά να κάνει τον δήθεν αντικειμενικό δημοσιογράφο που δήθεν ενδιαφέρεται για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης. Κάποιες φορές διαβάζοντάς τον στο "Βήμα" συμφωνούσα μαζί του, αλλά αυτό τελικά δεν σημαίνει τίποτε. Το άτομο δεν πιάνεται!



Κανονικά, θα πρέπει η ΕΣΗΕΑ να τον καλέσει και να του ζητήσει εξηγήσεις για την απρεπή συμπεριφορά του απέναντι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του εκπροσώπου του, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η δημοσιογραφική λειτουργία με τη συμπεριφορά του Πρετεντέρη, ο οποίος εμφανίζεται ΑΝΑΙΔΗΣ, ΑΣΕΒΗΣ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ [κ.ά.], και το κυριότερο να εξαπατά το τηλεοπτικό κοινό παρουσιαζόμενος ως δημοσιογράφος και τελικά να είναι στην πραγματικότητα εκπρόσωπος των απόψεων του Μαξίμου!

4 comments:

monahikoslikos said...

Αμάν με τις απορίες σου...
Ο Πρετεντέρης εξυπηρετεί διαχρονικώς την πραγματική εξουσία των διαπλεκόμενων αφεντικών εν αντιθέσει με τον Ρουσόπουλο που εκπροσωπεί τον ...εκπρόσωπο των διαπλεκομένων στο Μέγαρο Μαξίμου.
Καλησπέρα Νικόλα και μην ...συγχίζεσαι

Νίκος Λαγκαδινός said...

Like, σε χαιρετώ. Νωρίτερα είχα ανοίξει το δικό σου μπλογκ για να δώσω σημεία ζωής, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο, μιλούσα για κανά μισάωρο και πάει, πέταξε το πουλάκι. Μέχρι που είδα το δικό σου μήνυμα. Είχα μπει που λες στο YouTube και έβλεπα τα σχετικά με τον Πρετεντέρη. Ο άνθρωπος είναι ασύλληπτος με όσα τουλάχιστον λέει. Πλέον δεν μπορώ να παρακολουθήσω το Mega. Όχι ότι τα άλλα κανάλια "βλέπονται" - κανένα δεν βλέπεται!

monahikoslikos said...

η κατάντια της δημοσιογραφίας...

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ said...

Ο γυμνοσάλιαγκας , είναι πάντα γυμνοσάλιαγκας είναι ο διαπίστωσή μου για τον εαυτό μου φίλε ΝΊκο, αφού είχα πειστεί (ο αφελής) ότι ο Πρετεντέρης ακόνιζε τα επιχειρήματα της Δημοκρατικής παράταξης!!!!