Friday, October 10, 2008

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

Ο Καραμανλής με το πρωτοπαλίκαρό του Θεόδωρο Ρουσόπουλο, που κανονικά κάποια στιγμή θα πρέπει να παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο. Και μόνο το γεγονός ότι έχει ειρωνικό ύφος όταν παρουσιάζεται στο press-room και δεν δίνει απαντήσεις, κάνοντας το βαρύ πεπόνι...
Αν θυμάμαι καλά απ' όσα έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες στα σχετικά δημοσιεύματα με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, κάπου υπήρχε και το ερώτημα αν «ο Καραμανλής ως Πρωθυπουργός έχει πολλά να δώσει στον τόπο»! Κι ένα ποσοστό περίπου 45% απάντησε καταφατικά... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το 45% χρειάζεται ψυχίατρο. Τα αμέτρητα σκάνδαλα, οι καραμπινάτες απάτες, η λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, το ΣΚΑΝΔΑΛΟ των συναλλαγών με τη Μονή Βατοπεδίου [δες το ΔΙΚΤΥΟ: Τα ντοκουμέντα μιας μεγάλης απάτης], οι τηλεφωνικές υποκλοπές, οι καταδίκες πρωθυπουργικών συμβούλων όπως π.χ. του Γιάννη Κεφαλογιάννη με την κατηγορία της απόπειρας υπόθαλψης εγκληματία και της πρόκλησης τέλεσης του αδικήματος της ψευδορκίας, η τρανταχτή περίπτωση του πάμπλουτου Βουλγαράκη, η ΑΚΡΙΒΕΙΑ, η ΦΤΩΧΕΙΑ... Τι άλλο να δώσει ο "καταλληλότερος" Καραμανλής; Κάποιοι θέλουν να μας τρελάνουν, αλλά δεν θα το πετύχουν. Η πολιτική κατάσταση είναι τόσο ξεκάθαρη ως προς τον Καραμανλή και την παράταξή του, που δεν επιδέχεται πλέον άλλων εξηγήσεων. Ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας αφού στηρίχτηκαν στα ΨΕΜΑΤΑ και εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό. Το "σεμνότητα και ταπεινότητα" έγινε μια σημαία κουρελιασμένη κι ο Καραμανλής κρύβεται ή στη Ραφήνα ή στο εξωτερικό... Δεν μπορεί, πρέπει να καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι έχουμε να κάνουμε με απατεώνες!

2 comments:

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ said...

Γιατί ο ελληνικός λαός είναι λιγότερο υπεύθυνος για τις επιλογές του;; Μήπως τον βολεύουν οι ανίκανοι;; Σε χαιρετώ ΄Νίκο μου από την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκομαι εδώ και αρκετές μέρες.

Νίκος Λαγκαδινός said...

Φαίδων, φίλε μου, τελικά και κυρίως υπεύθυνος είναι ο ελληνικός λαός για ό,τι του συμβαίνει!
Κατά τ' άλλα, μπορεί να άργησα, αλλά θα επανορθώσω. Εάν επέστρεψες στην Αθήνα, θα έλεγα να πιούμε έναν καφέ...