Thursday, June 26, 2008

ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;

Αυτός ο Γιώργος, μερικές φορές δεν προσέχει και είναι άγαρμπος - δεν έχει το Θεό του! Είπε κάποια πράγματα και... αποκαλύφθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος! Γιατί βρε Γιώργο; Ο άνθρωπος απλώς είναι δικηγόρος της Siemens και τίποτε παραπάνω. Όχι ότι κάνει και τις διαρροές που σε στενοχωρούν εσένα και το κόμμα σου!

Ο Αλέξανδρος αναγκάστηκε, λοιπόν, να δώσει μια «δριμεία απάντηση» [Η Καθημερινή] στον Παπανδρέου, με αφορμή όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής Τύπου που παραχώρησε:

«Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υπέπεσε σήμερα σε βαρύτατο εναντίον μου ολίσθημα. Πρώτον: Ουδεμία απολύτως διαρροή σχετικά με την υπόθεση Siemens προέρχεται από το γραφείο μου, γεγονός που μπορούν να βεβαιώσουν όλοι οι δημοσιογράφοι. Δεύτερον: Θα έπρεπε οι νομικοί του σύμβουλοι να τον έχουν πληροφορήσει ότι δεν είμαι υπόδικος. Ως δικηγόρος της Siemens επιτελώ το χρέος μου συνδράμοντας στο έργο της την Ελληνική Δικαιοσύνη. Περιμένω από τον κ. Γ. Παπανδρέου πλήρη αποκατάσταση».

Κι εγώ ζητώ από τον Παπανδρέου να επανορθώσει. Δεν μπορεί έτσι αβασάνιστα να θίγει έναν από τους πλέον ανεπίληπτους νομικούς της χώρας. Γρήγορα Γιώργο, γρήγορα. Να ζητήσεις και συγγνώμη!

Να σας θυμίσω σε τι ολίσθημα υπέπεσε ο Παπανδρέου: Κατά τη συνέντευξη τόνισε ότι ζούμε υπό καθεστώς διαρροών και επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την απαξίωση, όπως είπε, των θεσμών.

Οι διαρροές αυτές, από πού προέρχονται; Από μία δικαιοσύνη, που δυστυχώς έχουμε δει, είναι κάτω από την επιρροή ή ακόμα και τη χειραγώγηση της κυβέρνησης και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ή από δικηγορικά γραφεία, ένα απ' αυτά είναι ένας φίλος του κ. Καραμανλή, είναι και υπόδικος, ο κ. Λυκουρέζος, ο οποίος δεν ξέρω με ποιες σκοπιμότητες τα διαρρέει και τι συναλλαγές κάνει για να αποκαλύψει ή να συγκαλύψει τις πραγματικότητες. Είναι απαράδεκτο να είναι στην ομηρία τέτοιων πρακτικών ή τέτοιων παραγόντων η πολιτική ζωή του τόπου.

Αυτά, λοιπόν, είπε ο Παπανδρέου.

No comments: