Wednesday, May 28, 2008

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΕΥΗ ΤΣΕΚΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίνα Μουστάκα, ΤΑ ΝΕΑ, 29/5/2008

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και ύποπτη για τη συγκάλυψη των κακουργημάτων για τα οποία κατηγορείται θεωρεί ο ανακριτής την Εύη Τσέκου αποφασίζοντας ότι, πέντε μήνες μετά την προφυλάκισή της, πρέπει να παραμείνει κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού. Το «όχι» του 2ου ειδικού ανακριτή Δημήτρη Οικονόμου στο αίτημα αποφυλάκισης της κατηγορουμένης ήρθε λίγες ημέρες μετά την απόρριψη του ανάλογου αιτήματος, που είχε υποβάλει ο επίσης προφυλακισμένος εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος....

ΕΝΩ στις φυλακές θα έπρεπε να είναι και ο Χρήστος Ζαχόπουλος, παραμένει κρατούμενη η Τσέκου! Μόνο τρελά και παράλογα συμβαίνουν σ' αυτή τη χώρα. Είναι δυνατό ο Ζαχόπουλος να παραμένει ελεύθερος; Ο άνθρωπος στον οποίο η πολιτεία εμπιστεύθηκε μια κρατική θέση και μάλιστα σ' ένα τόσο ευαίσθητο πόστο, όπως είναι αυτό του Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, εκμεταλλεύθηκε το αξίωμά του και συνήψε ερωτικές σχέσεις με μια υπάλληλό του; Μήπως πρέπει να ζητήσουμε ευθύνες και από τον ίδιο τον Καραμανλή που διόρισε τον κολλητό του Ζαχόπουλο; Να ζητήσουμε... Αλλά δυστυχώς ο Καραμανλής κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

2 comments:

Στέλιος said...

Βρε Νίκο μόνον αυτό? Εδώ ο ... εραστής του γλυκού νερού απειλεί ότι θα καταθέσει και μηνύσεις σε όσους, λέει, έκαναν προσβλητικά σχόλια για την "τραγωδία" του! Λες και οι άλλοι τον έσπρωξαν και δεν αποπειράθηκε ο ίδιος να αυτοκτονήσει!

Νίκος Λαγκαδινός said...

Τώρα, δηλαδή, σκέφτηκε το "ηθικό" μέρος της "τραγωδίας" του. Είναι υπόλογος απέναντι στον ελληνικό λαό διότι ήταν κρατικός αξιωματούχος που εκμεταλλεύθηκε το αξίωμα και τη δύναμή του κ.λπ. κ.λπ. Άντε μην αρχίσουμε να του σούρνουμε τα εξ αμάξης πάλι!