Wednesday, May 21, 2008

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ!


Κλιμάκιο των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης βρίσκεται από χθες στην Πολεοδομία Μαρκοπούλου για να εξετάσουν το φάκελο της βίλας Σουφλιά στην Ανάβυσσο, ύστερα από αίτημα του νομάρχη Ανατολικής Αττικής. Ο κ. Κουρής έθεσε υπόψη τους την αρχική οικοδομική άδεια του 1989, την πρώτη αναθεώρησή της το 1995, τη δεύτερη του 2001, καθώς και την τελευταία αίτηση του 2005, αφού ο φάκελος έχει επιστραφεί. Εχει ζητήσει επίσης να ελεγχθούν όλες οι ενέργειες της Πολεοδομίας, όπως η απόφαση για αναστολή των εργασιών τον περασμένο Οκτώβριο και η απόρριψη της αίτησης θεραπείας που είχε υποβάλει ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ στις αρχές του χρόνου. Οι ελεγκτές ώς τώρα έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στις εξελίξεις μετά την άνοιξη του 2005... [Χ. Τζ., Ελευθεροτυπία, 21/5/2008]
Κι αφού το διάβασα, κάνω την απλοϊκή σκέψη: Μα καλά, αν ήταν νόμιμο, όπως διατείνεται ο ίδιος ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς και ιδιοκτήτης της αυθαίρετης βίλας, πώς είναι δυνατό να παιδεύονται τόσο καιρό να βρουν την ΑΛΗΘΕΙΑ; Η αλήθεια είναι μία και δεν επιδέχεται αντίρρηση: Έχει τα απαραίτητα έγγραφα-ντοκουμέντα που να αποδεικνύουν ότι όλες οι ενέργειές του ήσαν νόμιμες, νομότυπες και ό,τι άλλο θέλετε; Αν ήσαν, να μας δείξει τα χαρτιά. Αν δεν ήσαν, είναι ένοχος, η βίλα είναι παράνομη, ο Σουφλιάς ως αξιωματούχος του κράτους είναι διπλά ένοχος και, το λιγότερο, η βίλα να γκρεμιστεί, για να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να δοθεί έτσι το καλύτερο παράδειγμα ήθους και νομιμοφροσύνης στους πολίτες... Όλα τα άλλα που επικαλείται ο Σουφλιάς είναι... ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ!


5 comments:

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ said...

Μοναδική και απόλυτη η σαφήνεια με την οποία μας παρέθεσες το κατά Σουφλιά Ευαγγέλιον, Νίκο μου

Νίκος Λαγκαδινός said...

Φαίδων, όταν τον βλέπω στην τηλεόραση να μιλάει σα να μη συμβαίνει τίποτε, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Δηλαδή, αυτό δεν είναι κράτος, αλλά ένα μπάχαλο. Ο σπουδαίος υπουργός μπορεί να παρανομεί και να κάνει την πάπια και ένας φτωχός άνθρωπος να έχει μια παράγκα "αυθαίρετη" και να του την γκρεμίζουν! Παραλογισμός...

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ said...

΄Πάνω σ' αυτό τον παραλογισμό στηρίχτηκε η ύπαρξη του ελληνικού κράτους Νίκο μου. Ευτυχώς που αρκετοί σαν κι εσένα δεν συνήθισαν αυτόν τον παραλογισμό ως λογική!!
Εμείς , Νίκο μου, "ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΝΤΟΥ".
βλ.theofilou.blogspot.com

Νίκος Λαγκαδινός said...

"ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΝΤΟΥ"! Καταπληκτικό, αισιόδοξο μήνυμα, Φαίδων... Θα σ' επισκεφθώ για να σου γράψω.

Unknown said...

Ο παραλογισμός είναι κυρίαρχο κλίμα στην Ελλαδίτσα μας. Και η Δεξιά έτσι βολεύεται. Ο Σουφλιάς είναι ένας καθαρόαιμος Δεξιός που θέλει να αποτινάξει από πάνω του το μανδύα του Δεξιού, αλλά το ζήτημα είναι ότι η Δεξιοφροσύνη δεν είναι μανδύας - είναι μια ιδεολογία!