Saturday, May 3, 2008

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ

Δείτε τον υπερασπιστή των αδικημένων, τον συνήγορο της εργατικής τάξης, τον εκπρόσωπο του λαού που στηρίζει την πολιτική του λαοφιλούς πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που δεν διστάζει να γίνεται "ρόμπα" στα τηλεοπτικά παράθυρα, λέγοντας και ξε-λέγοντας, που γελάει δίχως να καταλαβαίνει γιατί χαίρεται που ξεπουλιέται ο ΟΤΕ, που η ακρίβεια έχει κοψομεσιάσει τον Έλληνα εργαζόμενο, που εκατοντάδες συμπατριώτες μας ζουν στη φτώχεια, που η ανεργία μαστίζει τη νεολαία, ενώ τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων έχουν υπονομευθεί, και το καλοκαίρι θα αντιμετωπίσουν την εφαρμογή του πιο εχθρικού για τα συμφέροντά τους ασφαλιστικού νόμου.
Ο νεοδημοκράτης βουλευτής Μανώλης γνωρίζει ότι οι εργαζόμενοι είναι αντιμέτωποι με την πιο επιθετική ακρίβεια της Ευρώπης, τη στιγμή που το κόστος διαβίωσης μιας τετραμελούς οικογένειας έχει αυξηθεί κατά 1.000 ευρώ από το 2004;

Ο νεοδημοκράτης βουλευτής Μανώλης γνωρίζει ότι οι εργαζόμενοι είναι αντιμέτωποι με την υπερχρέωση; Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό καταναλωτικών δανείων, σε ποσοστό του ΑΕΠ, ανάμεσα στις χώρες του ΟΟΣΑ.

Ο νεοδημοκράτης βουλευτής Μανώλης γνωρίζει ότι η κυβέρνηση κατάφερε να εκτροχιάζει τους προϋπολογισμούς; Το δημοσιονομικό έλλειμμα ξεπέρασε ήδη το όριο του 3%, η ανάπτυξη επιβραδύνεται, το Γ' ΚΠΣ έχει δραματική καθυστέρηση, η έναρξη του ΕΣΠΑ 2007-2013 μετατίθεται για το 2009, οι ξένες επενδύσεις υποχωρούν, το έλλειμμα στο ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών κινείται σε πρωτόγνωρα αρνητικά επίπεδα - ρεκόρ και ο πληθωρισμός τρέχει με ρυθμό 4,5%, επίπεδο που είχε να δει η χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.
Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον νεοδημοκράτη βουλευτή Μανώλη στα τηλεοπτικά παράθυρα να χασκογελάει με ένα μισο-ειρωνικό ύφος και να απαντάει άλλα από εκείνα που τον ρωτάνε! Όμως θα υπάρχει η απορία, τι συμβαίνει και οι μεγαλοδημοσιογράφοι των καναλιών των καλούν κάθε μέρα; Η περίπτωσή του θυμίζει τον άλλο "μαϊντανό" των τηλεοπτικών παραθύρων, τον νομάρχη Ψωμιάδη, που βγαίνει όταν βγαίνει και λέει κοινοτοπίες και οι φίλοι του δημοσιογράφοι να ενθουσιάζονται με την "παλικαριά" του!

2 comments:

monahikoslikos said...

πού σουνα νιότη πού δειχνες πως θα γινόμουν άλλος, αλλά......
Ας όψονται τα ποδήλατα και οι ποδηλάτες.
καλό μήνα Νικόλα

Νίκος Λαγκαδινός said...

Καλό μήνα! Μη μου θυμίζεις τα περί ποδηλάτων και ποδηλατιστών γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. [Καλά, δεν είχε δουλειά να κάνει;]