Thursday, April 10, 2008

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ

Για να σβήσω τις εντυπώσεις από το προηγούμενο "ποστ", παρουσιάζω το έτερον ήμισυ του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, την Κάρλα Μπρούνι, για μία γυμνή φωτογραφία της οποίας δόθηκαν 91.000 δολάρια!


Μια γυμνή φωτογραφία της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, πουλήθηκε σήμερα σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη έναντι 91.000 δολαρίων, δηλαδή σχεδόν 20 φορές παραπάνω από την τιμή που αναμενόταν να πιάσει.

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τον Μισέλ Κοντ το 1993, όταν η Μπρούνι εργαζόταν ως μοντέλο, αγοράστηκε από ένα Κινέζο συλλέκτη έργων τέχνης, όπως ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Κρίστι'ς. Η πώλησή της φωτογραφίας είχε τραβήξει την προσοχή μετά το γάμο της Μπρούνι με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, τον Φεβρουάριο, όμως δεν αναμενόταν η τιμή της να ξεπεράσει τα 3-4.000 δολάρια.

Η φωτογραφία δημοπρατήθηκε μαζί με άλλες 140, γνωστών φωτογράφων, από τη συλλογή του Γερμανού Γκερτ Έλφερινγκ. Μια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό, τραβηγμένη από τον Ρίτσαρντ Άβεντον, πουλήθηκε για 181.000 δολάρια.

[www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ]

5 comments:

monahikoslikos said...

Η παλιά η κότα έχει το ζουμί, τα διπλά "έπιασε" η Μπαρντό

Νίκος Λαγκαδινός said...

Like μου θα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά τοι θέμα της γυμνής Μπρούνι το μελετώ... αισθητικώς!

monahikoslikos said...

Προς υποβοήθηση των μελετών σου βοήθημα πρώτον και βοήθημα δεύτερο .
Στείλε μου τα πορίσματα των μελετών σου

monahikoslikos said...

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ για βοήθημα δεύτερο

Νίκος Λαγκαδινός said...

Like, σκίζεις! Η υψηλή αισθητική σου με ρούμπωσε. Πράγματι,το...ασπρόμαυρο έχει ποιότητα και τη χάρη του!