Monday, April 14, 2008

ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!

  • Ο Δρ. Ρίτσαρντ Λέβιν, πρόεδρος του Πανεπιστημίου Γέιλ, θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ελλάδα και θα μιλήσει σε δύο ανοικτές για το κοινό εκδηλώσεις, καθώς και σε φοιτητές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Great ideas». Το Ιδρυμα Fulbright στην Ελλάδα, με την ευκαιρία του εορτασμού των 60 χρόνων από την ίδρυσή του, εγκαινίασε το Δεκέμβριο του 2007 το πρόγραμμα «Great ideas» με σκοπό την προώθηση των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών!

Μια έξοχη γελοιογραφία που δείχνει τον γελοίο Μπους αραχτό στο γραφείο του και γύρω του τα "σκυλιά" που τον στηρίζουν. Όλα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης...

Νισάφι πια! Δεν τους φτάνει ότι έχουν κατακτήσει τον πλανήτη; Δεν έχουν χορτάσει τόσο αίμα που σκοτώνουν τους λαούς; Τους ευχαριστούμε για το μπλου-τζιν και την κόκα-κόλα (δεν πίνω), αλλά... έλεος! Δεν θέλουμε άλλους δεσμούς, ούτε προώθηση ούτε απώθηση ούτε τίποτε. Να μας αφήσουν ήσυχους - αυτό θέλουμε... Ουστ από δω!


2 comments:

Dimitris said...

Όλα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ή διαστρέβλωσης.... τέλος πάντων, πραγματικά σκυλιά είναι!

Νίκος Λαγκαδινός said...

Άει στο διάολο να πάνε τα καθίκια! Δεν αφήνουν τους λαούς ήσυχους... Εάν δεν έμπαιναν στη μέση ίσως τα είχαμε βρει και με τους Σκοπιανούς. Αλλά, βλέπεις, τους έχουν στην τσίτα... Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε γιατί θέλουν να επιβάλουν τις δικές τους λύσεις! ΕΞΩ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!