Monday, April 7, 2008

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΠΕΣΕ" ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ... ΕΠΕΣΑΝ!

Δειλά-δειλά άρχισαν να γράφουν οι εφημερίδες για την υπόθεση Ζαχόπουλου, ο οποίος φέρεται να έχει περιγράψει με λεπτομέρειες όλες τις κινήσεις της πρώην υφισταμένης του στο υπουργείο και ερωτικής συντρόφου του για μεγάλο χρονικό διάστημα, Εύης Τσέκου, από τη στιγμή που άρχισε η απόπειρα εκβιασμού του με μέσον από μια στιγμή και μετά και το περιεχόμενο του περιβόητου ροζ DVD. Μίλησε για τις πιέσεις της να την αποκαταστήσει επαγγελματικά αλλά και την απαίτησή της στη συνέχεια «να της καταθέσω στο λογαριασμό της 200.000 ευρώ». Υποστήριξε ότι δεν του περνούσε από το μυαλό ότι η Τσέκου είχε καταγράψει την ερωτική τους συνεύρεση στο σπίτι του στο Κολωνάκι κι ότι για πρώτη φορα «έμαθα για το βίντεο από τους δικηγόρους». Για τους τελευταίους φέρεται να εξέφρασε την πεποίθηση ότι «συμμετείχαν στο σχέδιο της Τσέκου, ήταν μέλη ομάδας εκβιαστών». Ανέφερε μάλιστα πως και οι ίδιοι του είχαν ζητήσει διευκολύνσεις για υποθέσεις πελατών τους που αφορούσαν σε αποχαρακτηρισμό αρχαιολογικών κτηρίων...
Δηλαδή, ο Ζαχόπουλος θέλει ν' αποφύγει την προφυλάκιση! Μα είναι σοβαρός ο άνθρωπος, που πήγε στον ανακριτή να κάνει τα παράπονά του; Τον απειλούσε -λέει- με αποκαλύψεις η Τσέκου και για να μην εκτεθεί... έπεσε από το μπαλκόνι! Κι αν έπεσε σε σπείρα εκβιαστών, τόσο δύσκολο ήταν να πάει στον εισαγγελέα και να τους αποκαλύψει; Αυτός είναι ο άνθρωπος στον οποίο ο πρωθυπουργός της χώρας, δηλαδή ο Καραμανλής, τον είχε φίλο και κολλητό, τον διόρισε γεν. γραμματέα στο υπουργείο Πολιτισμού κι εκείνος έγινε γενικός δερβέναγας. Αυτόν τον "σιδερένιο" άνθρωπο τον εκβίαζε μια γυναίκα; Θα μας τρελάνει ο Ζαχόπουλος. Τόσο ευαίσθητος ήταν και δεν το ξέραμε; Το ζήτημα είναι ότι τα λέει όλα αυτά και τον πιστεύουν... Και η Νατάσα Παζαϊτη τον πιστεύει; Θα ήθελα να ξέρω αν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει για την υγεία τού πάλαι ποτέ συνεργάτη και οικογενειακού φίλου της!

1 comment:

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ said...

@ Έτσι είναι Νίκο μου. Στην υπόθεση Ζαχόπουλου ουσιαστικά προστατεύεται 0 Καραμανλής και η Νατάσα του. Καλά που ήρθε η Ν.Δ. στην εξουσία για να λάμψει η ΓΚΛΑΣΝΟΣΤ.