Saturday, April 5, 2008

ΕΝΑΣ... ΜΟΝΟΣ ΚΑΟΥΜΠΟΪ, Ο ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ!



Μια εκπληκτική φωτογραφία με τους ηγέτες των χωρών που συμμετέχουν στο NATO... Όλοι μιλάνε μεταξύ τους και μονάχα ο Μπους έχει στηθεί και κοιτάζει κατάματα τον φωτογραφικό φακό, περιμένοντας να τον απαθανατίσει σε μια από τις χειρότερες στιγμές του. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό Πρόεδρο. Έτσι κι αλλιώς άχρηστος είναι. Σε λίγο θα είναι... παρελθόν! Μόνον οι Σκοπιανοί τον είχαν και τον έχουν περί πολλού, αφού τους έχει τάξει ότι θα τους βάλει στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι αυτοί πίνουν νερό στ' όνομά του. Μάλιστα άκουσα στις ειδήσεις ότι πρόκειται μια κεντρική πλατεία των Σκοπίων να την μετονομάσουν σε Πλατεία Τζορτζ Μπους! Οι άνθρωποι ζουν εξήντα χρόνια πίσω. Όπως οι Έλληνες που σκορπίσανε ονόματα Αμερικανών σε δρόμους και πλατείες. Καλύτερα μην ξύνουμε πληγές. Πάντως, πρόκειται για μια αστεία φωτογραφία. Όχι βέβαια σαν τα αστεία του Μπους, που δεν τα καταλαβαίνει ούτε η ίδια η γυναίκα του!
Nikola Solic/Reuters
Ο Μπους μιλώντας στο πλήθος στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου στο Ζάγκρεμπ.

Μετά το Βουκουρέστι, όπως θα διαβάσατε, ο Μπους πήγε στο Ζάγκρεμπ, όπου κάλεσε και τους Αλβανούς αλλά και τους Σκοπιανούς. Μίλησε σε μια πλατεία, είπε στους Κροάτες ότι αυτοί γνωρίζουν τι σημαίνει το δώρο της ελευθερίας [“The people of this region know what the gift of liberty means”]. Ουσιαστικά αυτή η συνάντηση του Μπους με τους ηγέτες της Συμμαχίας ίσως να ήταν η τελευταία, όπως επίσης για τελευταία φορά ήταν και η συνάντηση με τον Vladimir V. Putin.
Η εικόνα “http://www.judiciaryreport.com/images/president-bush-crib-sheets.jpg” δεν μπορεί να προβληθεί επειδή περιέχει σφάλματα.
Ο γελοίος Μπους (στη φωτογραφία με την Κοντολίζα Ράις, αυτό το κομπλεξικό άτομο), στις διάφορες ομιλίες του δεν ανέφερε ούτε μια φορά το όνομα της Ελλάδας κι όταν αναφερόταν στην πΓΔΜ, την έλεγε "Μακεδονία"! Βέβαια, όπως και να την πει, σε λίγο θα την ξεχάσει εντελώς και τη Μακεδονία, και την Ελλάδα και τα Σκόπια. Ωστόσο, το αμερικανικό κατεστημένο που θέλει να κυβερνάει όλο τον κόσμο επιζητεί να επιβάλει τη λύση που συμφέρει στα σχέδιά του.

1 comment:

monahikoslikos said...

"Ωστόσο, το αμερικανικό κατεστημένο που θέλει να κυβερνάει όλο τον κόσμο επιζητεί να επιβάλει τη λύση που συμφέρει στα σχέδιά του."
...Προσυπογράφω