Sunday, March 16, 2008

Η επιστήμη της... σιωπής!

Ενώ συμβαίνουν σημεία και τέρατα εν Ελλάδι, οι αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σιωπούν! Τα μέσα ενημέρωσης, ας πούμε, δεν πιάνουν τον Προκόπη Παυλόπουλο να τον ξετινάξουν και ασχολούνται με τους συνδικαλιστές των ΟΤΑ, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ.ά. Η Νέα Δημοκρατία έχει σπουδάσει στην επιστήμη της ΣΙΩΠΗΣ. Σου λέει, θα απεργήσουν, θα διαδηλώσουν, θα φωνάξουν, θα σπάσουν τα νεύρα του κόσμου, θα τα βάλει με τους απεργούς κι άστους να τρώγονται. Κάποια στιγμή, θα ησυχάσουν, είτε απελπισμένοι, είτε πεινασμένοι, είτε έχοντας απαυδήσει από το γεγονός ότι δεν πρόκειται να εισακουστούν. Κι έτσι, εκείνοι ζήσανε καλά κι εμείς καλύτερα!
Οι κωλοφυλλάδες και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης θα μιλάνε για έναν πρωθυπουργό άκαμπτο, θεληματικό, αποφασιστικό, που νίκησε!!! Σ' αυτό τον τόπο, πλέον κάνουν φασαρία οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα. Για να μην ακουγόμαστε όσοι θέλουμε να πούμε κάτι...
Βγήκε σήμερα και ο δήμαρχος της Αθήνας, ο κύριος Νικήτας Κακλαμάνης για να απειλήσει τους απεργούς ότι δήθεν με τη στάση τους συντελούν στο να κινδυνεύει η υγεία του πληθυσμού της πρωτεύουσας! Κόψε κάτι, Δήμαρχε... Κάπου διάβασα ότι η Αθήνα είναι η ΠΡΩΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΗ της Ευρώπης. Προσοχή: όχι γι' αυτές τις μέρες που γίνονται οι απεργίες, αλλά γενικώς η Αθήνα βρωμάει. Κι ο κύριος Κακλαμάνης τι σκατά κάνει σ' αυτή την πόλη; Άντε γιατί μου την έχει δώσει... Βρήκε τάχα μου τώρα την ευκαιρία που γίνονται οι απεργίες για να ρίξει στους απεργούς την ευθύνη για τις δικές του ανομίες.

No comments: